miercuri, 10 ianuarie 2018

SCRISOARE DESCHISĂ


Adresată domnului Prim-ministru Mihai Tudose vizând înlăturarea spurcatei Coroane Regale de pe Stema României


         
   În Constituția României scrie clar că forma de guvernământ a Statului Român este republica. Sfidând Constituția și știind că încălcarea Legii fundamentale a țării nu se sancționează, mai mulți parlamentari (de la toate partidele) au susținut două propuneri legislative pentru  modificarea articolului 1 din Legea nr.102/1992 privind Stema țării și Sigiliul statului. Ele vizează punerea Coroanei Regale pe capul acvilei de aur din Stema țării. Prima propunere legislativă a fost respinsă de Camera Deputaților, în calitate de Cameră decizională, la data de 27 mai 2015. Sfidând decizia de respingere a Parlamentului României, un grup de 47 senatori și deputați au înregistrat la Senat (în ziua de 16 noiembrie 2015) o propunere legislativă identică vizând amplasarea Coroanei Regale pe Stema României.
            Semnatarii propunerii legislative, în expunerea de motive, au confirmat că nu au știut multe Adevăruri ascunse despre: monarhia evreiască din România; Casa Regală; Coroana Regală; Domeniile Coroanei; Mafia regală; Familia Regală; Incestul Regal etc.
            Propunerea legislativă a fost adoptată de Senat în 15 februarie 2016 și de Camera Deputaților în ziua de 8 iunie 2016. În 11 iulie 2016, Președintele României, domnul Klaus Werner Johannis a promulgat Legea nr.146/2016 care prevede următoarele:
            1)Pe Stema României, pe capul acvilei, să fie pusă Coroana Regală până la 31 decembrie 2018.
            2)Până la sfârșitul anului 2018, autoritățile publice au obligația să înlocuiască stemele și sigiile existente în prezent cu noile modele ale acestora prevăzute în anexele la această lege. În cursul anului 2018 trebuie schimbate cărțile de identitate și pașapoartele cetățenilor români, precum și toate bancnotele și monedele emise de Banca Națională.
            Aplicarea prevederilor din Legea nr.146/2016 costă circa un miliard de euro.Această Lege nr.146/2016 nu prevede cine și din ce fonduri suportă cheltuielile ocazionate de aplicarea ei tuturor cetățenilor români din Țara-Mamă și de pretutindeni.
            În legătură cu Legea nr.146/2016 apar, cel puțin, următoarele întrebări:
            1)Ce câștigă Poporul Român și România? Răspuns: nimic, dar pierde enorm de mult sub aspect moral și financiar.
            2)De ce în perioada 1992-2016 nu a fost necesar și nu a fost amplasată Coroana Regală pe Stema României? Răspuns: pentru că s-a respectat Constituția!
            3)De ce să fie pusă Coroana Regală pe Stema României în anul 2018, Anul Centenarului Marii Uniri? Răspuns: pentru a umili și batjocori Poporul Român, care a aflat multe Adevăruri ascunse despre monarhia din România, Casa Regală, familiile regale și Coroana Regală. Dintre acestea amintesc următoarele:
            -Evreul prusac Karol Eitel Friedrich-Zephirius Ludwig von Hohenzollen-Sigmaringen a intrat în România (la începutul lunii mai 1866) cu pașaport fals și cu o traistă goală. La 10 mai 1866 a fost numit domnitor al României. Din 1881 a devenit regele Carol I. El și urmașii lui la tronul României au strâns ilegal o avere estimată (în anul 2017) la peste 15 miliarde de euro.
            -În timpul regelui Carol I au fost împușcați peste 20.000 de țărani, în răscoalele din anii 1888 și 1907.
            -La 10 februarie 1938, regele Carol al II-lea a instaurat dictatura regală, a suspendat Constituția și Parlamentul, a scos în afara legii partidele politice.
            -În anul 1940, regele Carol al II-lea a cedat Basarabia și Bucovina către Uniunea Sovietică, Cadrilaterul către Bulgaria și Ardealul de nord-vest către Ungaria.
            -Din ordinul regelui Carol al II-lea a fot împușcat marele patriot și istoric Nicolae Iorga.
            -În 7 septembrie 1940, în plin Război Mondial, regele Carol al II-lea a plecat din țară cu un tren având 12 vagoane pline cu bunuri furate din averea Poporului Român.
            -Fostul rege Carol al II-lea a furat Coroana Regală, cea din aur și a vândut-o. Fotografia ei a fost pusă pe Stema României, prin Legea nr.146/2016. Unii mincinoși științifici oficiali și monarhiștii susțin că acea Coroană Regală este al Sfântului Mihai I, cel incestuos. Se știe că, un reprezentant al așa-zisei Case Regale a propus Bisericii Ortodoxe Române să-l declare, în 24 de ore, Sfânt pe fostul rege Mihai I.  Dar, Mihai de Hohenzollern a trecut la religia catolică în anul 1966. Deocamdată, nu este cunoscut anul de când a promovat și practicat incestul în familia sa.
            -Mihai Eitel de Hohenzollern a fost un evreu român și rege neconstituțional al României. El nu a fost încoronat niciodată și nici nu a purtat Coroana Regală.
            -În timpul dictaturii regale a lui Mihai I a fost suspendată Constituția, Parlamentul și partidele politice (până în anul 1945).
            -Regele-dictator Mihai I a predat Armata Română inamicului sovietic și România în ghearele Comunismului. Pentru actele sale de Trădare Națională a primit titlul de erou al Uniunii Sovietice și două avioane, ca șpagă.
            -Regele-trădător Mihai I a blocat încheierea armistițiului negociat de Mareșalul Ion Antonescu cu Națiunile Unite (U.R.S.S., S.U.A. și Marea Britanie).
            -Regele-dictator Mihai I a patronat trecerea la Regimul comunist în România și a numit prin decret-lege primul Guvern comunist la 6 martie 1945. Până la 30 decembrie 1947, a condus România împreună cu comuniștii și împotriva Poporului Român.
            -Regele-comunist Mihai I a girat acțiunile Regimului comunist vizând arestarea și trimiterea în închisori a multor zeci de mii de patrioți români (intelectuali, ofițeri, preoți și alții).
            -Regele-comunist Mihai I a acceptat acțiunile Regimului comunist împotriva Creștinismului vizând închiderea multor biserici și mănăstiri, precum și scoaterea Religiei și a icoanelor din școli.
            -Regele-dictator Mihai I, împreună cu mama sa Elena, a negociat cu Regimul comunist condițiile abdicării sale, respectiv:
            a)în luna iunie 1947, a trimis în Elveția cele două avioane rusești și mai multe automobile de lux (în vagoane pe calea ferată).
            b)în luna noiembrie 1947, a trimis în Elveția un tren cu peste 10 vagoane pline cu bunuri furate din patrimoniul național.
            c)în 3 ianuarie 1948, a plecat din țară (spre Elveția) împreună cu mama sa Elena, cu un tren cu 11 vagoane cu bunuri din averea Poporului Român.
            d)să primească o rentă viageră de 10.000 de dolari pe lună.
            -Înainte de a împlini 18 ani, Mihai-MareVoievod de Alba-Iulia s-a căsătorit, în anul 1939, la Azuga cu o nepoată a reginei Elisabeta a II-a a Angliei, iar după două luni de la nuntă s-a născut băiatul lor Vasile-Nicolae. După anul 1945, regele-comunist Mihai I l-a abandonat pe fiul său legitim, acesta fiind ulterior adoptat în Germania cu numele de Dieter Stanzeleit. Niciodată Mihai I și apoi (din 1948) Mihai de Hohenzollern nu l-a căutat pe fiul lui legitim și a refuzat să-l recunoască.
            -Mihai-Mare Voievod de Alba-Iulia a mai avut doi băieți nelegitimi la Săvârșin, pe care a refuzat să-i recunoască.
            -Fostul rege Mihai I nu a fost căsătorit cu principesa Anna Antoinette Francoise Charlotte Zita Marguarita de Bourbon-Parma. Conform Statutului Curții Regale a Greciei (după 22 mai 1948 Mihai de Hohenzollern a dobândit cetățenia elenă) cele cinci fete ale lor (Margarita, Elena, Irina, Sofia și Maria) sunt născute în afara casătoriei. Nimeni din fosta familie regală a României nu a prezentat opiniei publice certificatul de căsătorie dintre Mihai de Hohenzollern și Anna de Bourbon-Parma.
            -În prima decadă a lunii ianuarie 2018 au fost șocați milioane de telespectatori care au urmărit emisiunile de la postul „România TV” despre incestul din familia regală a lui Mihai de Hohenzollern, care a fost dezvăluit de un cetățean francez, Jean Francoise Caracci, în vârstă de 36 de ani, care susține că mama sa este Sofia, fiica fostului rege Mihai I iar tatăl lui este Mihai de Hohenzollern. Conform Dicționarului Explicativ al Limbii Române, incest înseamnă „legătură sexuală, oprită de legile juridice și morale, între părinți și copii sau între frați și surori”. Incestul este o infracțiune. Cetățeanul Jean Francoise Caracci a declarat public că are documente care confirmă că tatăl lui a fost Mihai de Hohenzollern și mama lui este Sofia, fiica fostului rege al României, Mihai I, a cărui Coroană Regală trebuie pusă pe Stema României, în baza Legii nr.146/2016. Se pare că, în familia zisă regală s-a practicat incestul regal (nu se știe de când și cu câte fete), singurul recunoscut într-o casă regală din Europa. Ca urmare a acestei monstruozități din așa-zisă familie regală a României, Parlamentul a hotărât să modifice Stema țării și să pună pe ea Coroana Regală care să le facă cunoscut românilor, inclusiv pe actele lor de identitate, că fostul rege Mihai I a patronat incestul regal din așa-zisa Casă Regală.           
În ultimii cinci ani, de când domnul Jean Francoise Caracci susține că s-a adresat în scris membrilor fostei familii regale a României, premierului Victor Viorel Ponta și altor autorități ale Statului Român, nimeni nu a negat incestul dintre tatăl Mihai de Hohenzollern și fiica sa Sofia.
            Domnișoara Sofia de Hohenzollern l-a născut în România, în anul 1981, pe băiatul ei și al lui Mihai de Hohenzollern. Apoi, l-a abandonat într-un orfelinat al Regimului comunist. După 4-5 ani a fost înfiat de o familie din Franța. Fostul rege Mihai I și-a abandonat fiul, născut în urma unui incest, într-un orfelinat din timpul Regimului Ceaușescu.
            Mihai de Hohenzollern nu a fost de acord cu căsătoria fiicei sale, care a avut loc în anul 1998, cu Alain Biarneix și i-a retras acesteia titlul de Principesă de România. Apoi, a „ajutat-o” să divorțeze - în anul 2002, iar mai apoi i-a redat titlul de Principesă de România și a ținut-o aproape până la decesul lui.
            În 18 ianuarie 1990, Margarita și Sofia, fiicele fostului rege Mihai I, au venit în România și timp de opt zile au vizitat mai multe orfelinate unde au sperat să găsească dosarul fiului lui Mihai de Hohenzollern născut și abandonat în anul 1981. Se pare că, nu l-au găsit. Dar, ele știu că în dosarul de adopție internațională al lui Jean Francoise Caracci se află multe documente care spun Adevărul.
            Pentru ceea ce a făcut în familia regală, la împlinirea vârstei de 60 de ani (în 29 noiembrie 2017), „la Palatul Elisabeta, Custodele Coroanei a decorat pe Principesa Sofia cu Marea Cruce a Ordinului Coroana României”. Așa a comunicat Casa Regală. Despre incestul regal au știut multe persoane din așa-zisa familie regală și câțiva vulpoi ai presei din România.
            Regretabil este faptul că, șefii Serviciilor Secrete din România nu i-au informat despre Adevărurile ascunse din familia regală pe cetățeni și i-au lăsat să depună flori și să se închine la un sicriu închis (probabil cu cenușa celui incinerat) al unui fost șef al incestului regal. Nu au fost informați nici parlamentarii care au ținut o ședință solemnă  în memoria fostului rege-dictator și comunist, cel mai mare trădător al Armatei Române, al Poporului Român și a României, șeful incestului din familia regală, staționată în Elveția.
            Având în vedere argumentele și Adevărurile prezentate, Vă solicit domnule Prim-ministru următoarele:
            1)Printr-o Ordonanță de urgență, să suspendați aplicarea Legii nr.146/2016 până la 31 decembrie 2018.
            2)Să inițiați un proiect de lege privind abrogarea Legii nr.146/2016, o lege care încalcă Constituția României.
            Dumneavoastră ați declarat public că în România nu există Casă Regală și pentru aceasta sunteți apreciat de milioane de români. Evident că, nu poate exista Coroană Regală pe Stema republicii România.
            Luând asemenea decizii, Guvernul României va apăra Poporul Român de o mare batjocură în Anul Centenarului Marii Uniri și va bloca risipirea inutilă a peste un miliard de euro din Bugetul de Stat și din buzunarele românilor din Țara-Mamă și de pretutindeni.
            În cazul în care se confirmă incestul regal se impune ca sicrierele lui Mihai de Hohenzollern și al Annei de Borbou-Parma să fie mutate de la Curtea de Argeș în altă parte, după ce în prealabil vor fi luate probe pentru teste A.D.N. care să dezvăluie multe Adevăruri legate de foștii regi Carol al II-lea și Mihai I, precum și de familiile lor.
            De ce le-a fost frică, nu vor scăpa! Adevărul va fi năucitor pentru monarhia evreiască din România!
            Procurorul  general al României trebuie să se autosesizeze și să dispună începerea cercetării penale pentru infracțiunea de incest în familia fostului rege Mihai I.
            Se știe că, majoritatea cazurilor de incest care au ajuns în fața instanțelor de judecată se referă la relațiile sexuale dintre tați și fiicele lor.
            După aflarea și mediatizarea incestului regal din familia de Hohenzollern s-a împuțit pentru totdeauna fosta monarhie evreiască din România.
            În acest context și conform Constituției nu are ce căuta tâmpenia cu Coroana Regală pe Stema României, care costă pentru un miliard de euro.

                                                                                  Dr.Gheorghe Funar

Cluj-Napoca,

9 ianuarie 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu