joi, 8 septembrie 2016

ANUNŢ AGIRo - BURSE DE STAT

AGIRo vrea să sprijine o campanie națională inițiată de PressOne.ro din 21 septembrie, privind o inițiativă legislativă prin care copiii cu rezultate bune la învățătură sau care au perspective deosebite, sunt olimpici- dar care provin din familii cu o situație materială foarte grea, să poată beneficia de burse acordate fie de către stat, fie de către companii private. Măsura le-ar putea facilita continuarea studiilor, astfel încât să nu "se piardă" în mediul din care provin. 
Jurnaliștii doresc să angreneze în această campanie inclusiv parlamentari, dar și firme dispuse să sprijine inițiativa. Publicația ar vrea să înceapă campania cu 7 povești de copii, de la țară, oraș sau din orașe mai mici, care sunt buni la învățătură, dar perspectivele lor sunt limitate sau inexistente din rațiuni financiare.
De aceea ar avea nevoie de ajutorul nostru: Să dăm sfoară în țară colegilor  din AGIRo, cu rugămintea să le împărtășească din experiența lor din teren și să îi ajute să găsească copiii a căror poveste să o scrie. Caută copii din ciclul primar și până la liceu, din toată țara. Au două redacții, una la București și una la Cluj Napoca, dar sunt dispuși să facă deplasările necesare oriunde va fi nevoie.
Dacă aveți astfel de cazuri contactați-o zilele acestea pe doamna jurnalist Bianca Felseghi:bianca.felseghi@pressone.ro tel: 0723 438 255


-- 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu