marți, 16 aprilie 2024

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” a lansat la Baia Mare amplul proiect „Festival Madrigal în Maramureș"!

În perioada 15 – 28 aprilie 2024, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Programul Național Cantus Mundi invită publicul din județul Maramureș la o serie de evenimente culturale remarcabile dedicate spectatorilor de toate vârstele.

„Festival Madrigal în Maramureș” este organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș, Organizația de Management al Destinației Județene Maramureș, Institutul Național al Patrimoniului, Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului, Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș și Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Baia Mare – Bastionul Măcelarilor.
După succesul turneelor și spectacolelor susținute în ultimii ani, care au adunat mii de spectatori în sălile de concerte din țară, Corul Madrigal întâlnește comunitatea din Maramureș în cadrul unui nou proiect. Festivalul Madrigal reprezintă un amplu turneu desfășurat la Baia Mare și Sighetu Marmației, ce include Spectacolul Extraordinar „Săptămâna Patimilor”, evenimente expoziționale și lansare de carte. Lista evenimentelor este completată de ineditul concert „Madrigal for Babies”, dedicat nou-născuților și femeilor însărcinate, și de Gala și Atelierul Cantus Mundi, prin care se promovează muzica corală și educația muzicală în rândul copiilor, tinerilor și a profesioniștilor din educație.
Accesul publicului la evenimente este gratuit.
Detalii despre program sunt disponibile pe website-ul www.madrigal.ro
Vă așteptăm cu drag!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu