joi, 19 septembrie 2024

Au fost aleși cei trei judecători care vor face parte din Biroul Electoral Judeţean Maramureş

În cursul zilei de 16.09.2024, în şedinţă publică, preşedintele Tribunalului Maramureş a procedat la tragerea la sorţi, pe funcţii, dintre judecătorii în exerciţiu ai Tribunalului, a celor trei judecători care vor face parte din Biroul Electoral Judeţean Maramureş, constituit pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Preşedintele României din anul 2024, şi a celor trei judecători care vor face parte din Biroul Circumscripţiei Electorale Județene Nr. 26, Maramureş, constituit pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din data de 1 decembrie 2024.

În conformitate cu rezultatul tragerii la sorţi,au fost desemnaţi să facă parte din Biroul Electoral Judeţean următorii judecători:

– domnul Verdeş Alexandru-Lucian, judecător în cadrul Secţiei I civile, în funcţia de preşedinte al Biroului Electoral Judeţean;

– doamna Horj Diana, judecător în cadrul Secţiei Penale, în funcţia de locţiitor al președintelui Biroului Electoral Judeţean;

– domnul Ene-Solomciuc Florin-Cristian, judecător în cadrul Secţiei a II-a Civile, de contencios administrativ şi fiscal, în funcţia de membru al Biroului Electoral Judeţean.

În conformitate cu rezultatul tragerii la sorţi, au fost desemnaţi să facă parte din Biroul Circumscripţiei Electorale Județene Nr. 26,Maramureş, următorii judecători:

– domnul Pop Mihai-Bogdan – judecător în cadrul Secţiei I civile;

– doamna Danciu-Abraham Adriana-Ramona – judecător în cadrul Secţiei I civile;

– domnul Stamate-Tămăşan Nicolae – judecător în cadrul Secţiei I civile.

GDL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu