joi, 19 septembrie 2024

Primul leneș al țării se vrea din nou bugetar de lux!

Caragiale e plagiat fara mila! Dau un premiu primului roman care imi jura ca el voteaza totusi cu PNL - ii dau premiul „masochistul de dreapta”!

Agamita Dandanache (aka Klaus Iohannis) a ramas fara „coledzi”; nu i-au gasit loc nici la NATO, nici la UE. Si atunci „Partidul” PNL (ca de asta sunt Nationali si Liberali) s-au gandit sa gaseasca „Primului Lenes al Tarii” inca un loc de bugetar de lux.
Sa doarma linistit in timpul zilei la Senat - si noaptea la Vila RAPPS de 7 milioane de euro, tot de la Buget! Nu intrebati cine il voteaza pe Iohannis senator. Știti ca asta nu conteaza! Il voteaza calculatorul, Diaspora, gasesc ei ceva, ca stiu ei cum .
Nu va intrebati nici cine plateste campania lui Iohannis de la PNL si drepturile de senator + drepturile de fost presedinte + drepturile de fost profesor (meditator).
NOI toti platim din buzunar! Hai la vot!

Victor Ponta, pe Facebook


Un comentariu:

  1. M-am săturat de politicienii care m-au scârbit, că mai și tagmă de tâlhari-, jefuitori-corupți,jeguri jegmănitori,că n-ai văzut ce au tâlhărit pe bătrânii din azile, i-au jefuit,i-au jegămănit barbar,curat-murdar !

    RăspundețiȘtergere