miercuri, 30 martie 2016

România sub diktatul ambasadelor străine!

                     În România nu mai e democrație! Țara e condusă de marionete mecanice finanțate și postate în fruntea țării de către marile capitale occidentale. Adevăratele forțe politice care conduc România, ca o subcolonie supusă doar intereselor străine, sunt ambasadele marilor puteri occidentale de la București. În România nu mai poate fi numit cineva într-o funcție publică fără avizul unei ambasade străine care se amestecă brutal și ilegal în treburile interne ale României. Până și o funcție fără prea mare importanță, cum e cea de membru al Consiliului de Administrație în TVR trebuie să aibă acceptul unei ambasade străine. E strigător la cer cât de slugarnici am devenit! E penibil cum politicienii noștri ling clanțele ambasadelor străine și pun în practică directivele acestora ca pe vremuri negrii din coloniile africane numai și numai pentru metropolă.
România nu mai e stat independent, ci o sucursală a ambasadelor marilor puteri occidentale. S-a ajuns la o culme a penibilului, ca Oana Stănciulescu să fie respinsă într-o funcție minoră că nu vrea Ambasada Israelului. Dar noi îi întrebăm pe politicienii israelieni pe cine numesc ei în funcții publice interne? Niciodată. Cum își permite o ambasadă să se amestece brutal în treburile interne a unei televiziuni naționale.
Într-o scrisoare deschisă adresată ambasadorului Israelului în România, Oana Stănciulescu afirma, demn, că punctul de vedere al ambasadei (în care se afirma ca jurnalistă a avut nenumărate exprimări publice antisemite si simpatii vădite fata de Mișcarea Legionara), „atât de dur”, este nefundamentat. „Am primit cu multă dezamăgire vestea că misiunea diplomatică a Israelului la București și-a exprimat un punct de vedere atât de dur – și, după cum voi arăta în această scrisoare, nefundamentat – cu privire la persoana și activitatea mea jurnalistică”. Mai mult Ambasada Olandei neagră de furie că nu primește ca sinecură portul Constanța, ca să îl controleze și să nu facă concurență economică celui din Rotterdam ne dă cu flit în chestiunea Schengen. Și ne impune sub acoperirea intereselor economice brutale în România cu lipsa drepturilor LGTB. Ambasada Olandei la București susține crearea unor cluburi în cadrul universităților unde studenții homosexuali să se întâlnească. Aceste cluburi vor servi ca loc „de dezvoltare a ideilor și inițiativelor de combatere” a „homofobiei” și „transfobiei” în mediul academic.
Mai prejos nu se lasă nici ambasadorul american Hans Klemm care se poartă ca un consilier sovietic din anii `50, care critică BOR, ne spune pe cine să amendeze ANAF, ce televiziune românească trebuie să-și pună cenușă în cap, și la ce paradă gay trebuie să mergem. Pe aceeași linie se poartă și ambasada Austriei, care e nemulțumită că a primit doar Petromul și pădurile, pentru acceptarea integrării țării noastre în UE. De fapt, ei ne vor pe lângă averea țării, să devenim mancurți și să ne vindem sufletul poporului. Exemple negative, cum ambasadele occidentale se poartă în România ca într-o subcolonie africană, sunt multe. România a ajuns să fie guvernată de ambasadele străine, de aceea românii ar trebui să ia hotărârea să voteze pe viitor doar cu acele forțe politice românești care sunt criticate de aceste adevărate coloane a cincea a intereselor străine în țara noastră.
Ambasadele marilor puteri occidentale au dovedit în 26 de ani că nu vorbesc pentru interesele românilor, ci doar ca și căpușe ale multinaționalelor pe care le reprezintă ca să le dăm pe tavă petrolul, pădurile, resursele minerale, pământul agricol sau apa de izvor. Românii trebuie să-și recupereze țara și să nu mai asculte de ambasadele occidentale care urmăresc strict interesele economice ale țărilor pe care le reprezintă și să ne exploatează din toate punctele de vedere. Primul semn al independenței și suveranității noastre ar fi ca românii să voteze partide care refuză să fie megafoane ale intereselor ambasadelor străine de la București. Când o personalitate română politică sau culturală e criticată de o ambasadă străină, atunci pe aceasta s-o votăm sau promovăm, sigur apără interesele românilor și deranjează operațiunile de spoliere ale ambasadorilor și consulilor străini la București. Din 2007, România a devenit fidela acultătoare a indicațiilor ambasadelor occidentale și românii o duc tot mai rău de la an la an, iar țara se golește de resurse și oameni. Ajunge cu diktatul intereselor coloniale ale ambasadelor marilor puteri occidentale. Eliberați-vă, români!
Sursa: Ziarul Naţiunea


                                                                                Ionuţ Ţene

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu