miercuri, 29 martie 2017

Preliminariile CM din 2018 Rusia.România - Danemarca 0-0. Reacţii după meci

Claudiu Keşeru: Credeţi-mă, eu sunt cel mai frustrat în momentul de faţă! Trebuia s-o dau în poartă !
Vârful de la Ludogoreţ a explicat ce a simţit după prima ocazie ratată, când a trimis în tribune dintr-o poziţie foarte bună, şi a evidenţiat faptul că tricolorii au avut capacitatea de a-şi crea situaţii de gol: "O seară tristă ca rezultat, din păcate. Nu mai contează ce am făcut pe teren, rezultatul e trist. Mi s-a părut că au început bine meciul, cu un presing avansat, ne-am creat ocazii, dar nu am înscris şi cred că acolo se rezumă foarte simplu acest meci.
Christoph Daum: Am pregătit echipa pentru a câştiga trei puncte, am câştigat doar unul!
”Am pregătit echipa pentru a câştiga trei puncte, am câştigat doar unul. Trebuia să fructificăm ocaziile de gol din prima repriză, jucătorii au fost motivaţi să dea totul pentru cele trei puncte. În repriza a doua trebuia să jucăm la fel ca în prima”, a spus selecţionerul naţionalei României.
”Trebuie să spun că încă e totul posibil dacă ne uităm la clasament. Trebuie să continuăm! Dacă ne uităm la prima repriză vedem că e o problemă de mentalitate, trebuie să jucăm până în minutul 90. Data viitoare poate vom face o surpriză! Se spune că suntem ieşiţi din luptă, dar mai avem şanse. Dacă ne uităm la clasament vedem că un meci poate schimba totul.” a mai declarat Daum la TVR
”Sper că după revenirea lui Bogdan Stancu şi lui Florin Andone să revină mentalitatea ofensivă, să avem mai multe alternative în atac. Alex Chipciu a jucat foarte bine, Keşeru a avut ocazii de gol, trebuie să aşteptăm următorul meci şi să facem o surpriză.” a încheiat selecţionerul Christoph Daum.
Cristian Săpunaru: Timp de 75 de minute am făcut un meci bun !
"Am avut nişte ocazii şi puteam să înscriem. Nu a fost să fie şi este păcat. Ultimele 15 minute ne-au dominat pentru că erau mai puternici, însă 75 de minute am făcut un meci bun. Au avut mai ocazii în finalul partidei, însă până atunci, cred că am jucat bine. Vom lupta până în ultima secundă pentru calificare, atât timp cât mai există şanse. A fost un egal pentru Danemarca", a declarat Cristian Săpunaru la TVR 1.
Fostul mare fotbalist şi antrenor al naţionalei Cornel Dinu îl face praf pe germanul Cristoph Daum!
”Acest Munchausen din filmele cu armata germană care lua şuturi în fund de la marea armată învingătoare Roşie, dacă ai 2-3 jucători care nu fac un joc deosebit, partida e compromisă. Noi am avut noroc pentru că cel puţin 4 jucători nu aveau ce să caute la naţională. Selecţia a fost făcută prost, iar pregătirea partidă asemenea”, a adăugat "Procurorul" Dinu, la Digi Sport Special.
                                                                                                                                    C.L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu