joi, 30 martie 2017

Steaua Bucureşti a devenit FCSB - oficial

Steaua a devenit incepand de astazi FCSB, a anuntat presedintele FRF, Razvan Burleanu, dupa sedinta Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal.
"Fotbal Club FCSB SA. Aceasta va fi noua denumire cu care noi vom opera. Cunoasteti faptul ca era deja o decizie a instantei, iar noi nu am facut altceva decat sa luam act de aceasta solicitare", a anuntat Burleanu.
Astfel, incepand de joi, in toate competitiile la care va lua parte, echipa patronata de Gigi Becali va fi numita FCSB.
Becali a pierdut dreptul de a folosi numele Steaua in decembrie 2016, conform unei decizii a Curtii de Apel.
Totusi, patronul gruparii "ros-albastre" e convins ca FCSB va redeveni Steaua in maxim un an: "Steaua este tot Steaua, oricum, toata lumea ii va spune asa. Care e problema? Eu va spun inca ceva. In maximum un an, se va reveni, va promit. Am schimbat ca sa nu mai avem discutii si probleme"
"Disputa privind palmaresul echipei va ramane sa decinsa de instanta. Cat tine de coeficientul obtinut de echipa in cupele europene, ne vom adresa UEFA, dar nu cred ca va fi vreo problema", a mai precizat seful Federatiei. 2003 e anul in care Becali a preluat controlul celei mai titrate echipe din Romania.
Insa pe 21 decembrie 2016, Curtea de Apel Bucuresti i-a interzis lui Gigi Becali sa mai foloseasca numele "Steaua" si "Steaua Bucuresti" in denumirea societatii comerciale care administreaza clubul de fotbal, SC Fotbal Steaua Bucuresti SA, si in cea a echipei FC Steaua, inscrisa la asociatiile si federatiile sportive (FRF si LPF). Decizia nu este definitiva, dar este executorie.
                                                                                       I.G.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu