vineri, 24 martie 2017

Românca Simona Halep s-a calificat în turul trei al turneului de la Miami (USA)

Simona Halep (5 WTA) a trecut, vineri seară, de Naomi Osaka (Japonia, 49 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-3 în turul secund al turneului Premier Mandatory de la Miami.
Simona Halep a servit la cel mai înalt nivel în primul set, reuşind să îşi câştige foarte uşor propriul serviciul. Sportiva originară din Constanţa a făcut break-ul la scorul de 4-4, după care a închis prima manşa în favoarea sa, scor 6-4.
În setul al doilea, la scorul de 1-0 pentru Osaka, partida a fost întreruptă de ploaie. După revenirea pe teren, Halep a comis câteva erori neforţate, de care Naomi Osaka a profitat pentru a se desprinde la 4-0. Simona nu a mai reuşit să revină şi a cedat setul cu 6-2.
În decisiv, Halep a fost prima care a făcut break-ul la 1-1, însă Osaka a replicat la scorul de 3-2 pentru româncă pentru a egala situaţia. Sportiva originară din Constanţa s-a concentrat apoi perfect la retur şi a câştigat pe serviciul advers, înainte ca meciul să fie întrerupt pentru a doua oară din cauza ploii.
Simona nu mai cade în capcană, aşa cum a făcut după precedenta întrerupere, a intrat hotărâtă pe teren, câştigându-şi serviciul fără probleme: 5-3. Halep a făcut un game execelent apoi şi a închis meciul cu 6-4, 2-6, 6-3.
Pentru un loc în optimile de finală, Halep se va lupta cu câştigătoarea meciului dintre Anett Kontaveit (Estonia, 112 WTA) şi Ekaterina Makarova (Rusia, 35 WTA).

                                                                                      Cristi S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu