miercuri, 27 martie 2024

O altă Simona Halep!


 Perioada de suspendare pentru dopaj, a făcut-o pe Simona Halep, fostă numărul 1 mondial să vadă tenisul și viața, în general, cu alți ochi. Practic, cât timp a fost suspendată, a dispărut acea Simona care nu mai avea timp să joace pentru România, care ne spunea, periodic, că vrea să încheie socotelile cu tenisul la 30 și ceva de ani, ca să-și facă o familie cu mulți copii. 

În schimb, pe durata suspendării, a apărut o altă Simona. Una care insista că abia așteaptă să joace pentru România, că visează să meargă la Jocurile Olimpice de la Paris, chiar dacă e un obiectiv greu de îndeplinit, și că e dornică să revină în turnee și să-și facă ieșirea de pe scenă, când vrea ea, cum vrea ea, nu forțată de vreo suspendare.

Toate aceste impresii despre noua Simona au fost întărite, după ce aceasta a pășit pe teren, în turul I de la Miami Open, pentru întâlnirea cu Paula Badosa (Spania, 26 de ani, 80 WTA). A apărut pe ecran o fată zâmbitoare, care a savurat fiecare moment din meci și nu s-a enervat nici măcar când a fost lovită de o accidentare la umăr. Sau atunci când a început să piardă, în mod evident, meciul de sub control. Pe toată durata confruntării cu Badosa, Halep a arătat ca o sportivă recunoscătoare pentru această „a doua viață“ despre care au pomenit americanii.

Sursa: Adevărul

Un comentariu:

  1. Asa ar fi bine, sa iubeasca romanii care au plans la infrangeri DAR si s-au bucurat la succesele ei! Si atunci au plans! De bucurie! Pe romanii de rand nu-i cumpara nimeni...

    RăspundețiȘtergere