miercuri, 1 mai 2024

10 alimente toxice pentru alimentația noastră

 

  1. Uleiul rafinat – orice fel de ulei procesat și rafinat, este lipsit de esențialii acizi grași;
  2. Dulciurile comerciale – datorită aromelor artificiale adăugate și surplusului de zahăr;
  3. Graba pe care o avem când mâncăm – datorită lipsei de legătură, minte – stomac;
  4. Produse anorganice – chimicale adăugate în hrană (fertilizatori, azot, pesticide);
  5. Metale grele ingerate – găsite în pământul din zonele industriale poluante;
  6. Procesele de ardere termică a hranei – prea rapid se gătește și uleiurile din legume / carne, se ard;
  7. Prea multe cereale tratate cu ulei rafinat: covrigi, patiserie, pâine de comerț;
  8. Zahărul adăugat pentru conservare și gust din 98% din toate produsele comerciale;
  9. Produse fast food în toate formele lor, din cauza modului de conservare & pregătire;
  10.  Lipsa de cunoaștere pentru procesele de curățare organice (usturoi, ceapă, oțet, bicarbonat, pelin, tătăneasă etc.).
Sursa: Alexandru PLEȘEA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu