- Uleiul rafinat – orice fel de ulei procesat și rafinat, este lipsit de esențialii acizi grași;
- Dulciurile comerciale – datorită aromelor artificiale adăugate și surplusului de zahăr;
- Graba pe care o avem când mâncăm – datorită lipsei de legătură, minte – stomac;
- Produse anorganice – chimicale adăugate în hrană (fertilizatori, azot, pesticide);
- Metale grele ingerate – găsite în pământul din zonele industriale poluante;
- Procesele de ardere termică a hranei – prea rapid se gătește și uleiurile din legume / carne, se ard;
- Prea multe cereale tratate cu ulei rafinat: covrigi, patiserie, pâine de comerț;
- Zahărul adăugat pentru conservare și gust din 98% din toate produsele comerciale;
- Produse fast food în toate formele lor, din cauza modului de conservare & pregătire;
- Lipsa de cunoaștere pentru procesele de curățare organice (usturoi, ceapă, oțet, bicarbonat, pelin, tătăneasă etc.).
Sursa: Alexandru PLEȘEA
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu