sâmbătă, 23 mai 2015

România intră azi în finala de la Viena la EUROVISION 2015

Emotii mari sambata seara pentru baietii de la Voltaj, care reprezinta România in finala din 2015 a concursului Eurovision, ajuns la cea de-a 60-a editie.
Finala va avea loc pe scena “Wiener Stadhalle” din capitala Austriei, dupa ce anul trecut concursul a fost castigat de Conchita Wurst cu piesa "Rise Like a Phoenix".
Reprezentantii Romaniei au ajuns in finala dupa ce au trecut de semifinala din aceasta saptamana. "Suntem foarte, foarte, foarte fericiti", a declarat Calin Goia, dupa calificarea in finala.
Voltaj, care intra cu numarul 20 in concurs, a primit incurajari din tara din partea mai multor persoane, printre care Andrei Leonte, Pavel Stratan, Ion George Zafiu si Vlad Petreanu.
"Salutare. Sunt Pavel Stratan si sustin Voltaj la Eurovision. Votati si voi", a transmis artistul Pavel Stratan intr-un filmulet postat pe pagina de Facebook Eurovision Romania.
Romanii vor interpreta piesa "De la Capat", care spune povestea unui copil ai caror parinti sunt plecati la munca in afara tarii. Voltaj va canta atat in romana, cat si in engleza.
Favorita caselor de pariuri este Suedia, urmata de Rusia, Italia, Belgia si Australia. Pagina de Facebook oficiala a Eurovision Romania anunta ca Voltaj este clasata pe locul 22 la casele de pariuri.
Tarile care se vor duela in versuri sambata seara sunt Slovenia, Franta, Israel, Estonia, Marea Britanie, Armenia, Lituania, Serbia, Norvegia, Suedia, Cipru, Australia, Belgia, Austria, Grecia, Muntenegru, Germania, Polonia, Letonia, Romania, Spania, Ungaria, Georgia, Azerbaijan, Rusia, Albania si Italia.
Finala va incepe la ora 22:00, iar in România va fi transmisa pe TVR 1, TVR HD, TVRi si online pe www.tvrplus.ro.


                                                                            Cristi SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu