vineri, 9 septembrie 2016

Concurs ENISA cu sprijinul certSIGN - Crypt a Bite

Ești pasionat de matematică-informatică sau cunoști pe cineva interesat? Atunci acest concurs ți se adresează! 


În lumea modernă în care serviciile și tehnologiile informatice sunt indispensabile stilului nostru de viață, specialiștii în acest domeniu sunt extrem de căutați și apreciați.

În acest context, ENISA cu sprijinul certSIGN organizează Crypt a Bite (www.cryptabite.eu), concursul de matematică-informatică dedicat elevilor de liceu și studenților din anul I de studii din întreaga Uniune Europeană cu scopul de a identifica și forma viitorii specialiști în criptografie.

Concursul, care va avea loc pe 17 septembrie, este o oportunitate excelentă pentru elevi de a aplica lucrurile învățate la școală, precum și cunoștințele extra-curriculare. ENISA implementează acest concurs cu sprijinul certSIGN, compania românească care s-a ocupat de întreaga dezvoltare a platformei, precum și a structurii concursului. De formularea întrebărilor și realizarea metodologiei de evaluare s-au ocupat profesori universitari români, de la universități de specialitate din țară.

Site-ul oficial al concursului, www.cryptabite.eu, include descrierea completă a competiției, precum și o zonă interactivă de exersare a abilităților pentru pregătirea concursului în sine.

                                                              Cu stimă,
                                                        Echipa certSIGN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu