duminică, 4 septembrie 2016

Două noutăţi în formula lui Daum cu Muntenegru !

România va juca împotriva Muntenegrului de la ora 21:45, pe Cluj Arena, în primul meci din campania de calificare pentru Campionatul Mondial din Rusia. Partida va fi în direct pe TVR 1.
Va fi primul test pentru noul selecționer al României, germanul Christoph Daum, care nu se va putea baza pe Vlad Chiricheș şi Tătăruşanu, ambii accidentaţi.
Conform ultimelor informații, una dintre suprize vine la mijloc, acolo unde Daum a gândit o formulă inedită, cu Săpunaru și Hoban la închidere, iar Bicfalvi activând pe post de coordonator în spatele vârfurilor, poziție similară cu ce a jucat în Rusia.
Echipele probabile:
România, sistem 4-2-1-3: Lung jr. - Benzar, Moți, Dragoş Grigore, Steliano Filip - Săpunaru, Hoban - Bicfalvi - Adi Popa, Florin Andone, Chipciu
Rezerve: Pantelimon, Găman, Răzvan Marin, Maxim, Torje, Stanciu, Keșeru
Antrenor: Christoph Daum
Muntenegru: Bozovici - Zverotici, Savici, Simici, Tomasevici - Rodici, Vukcevici, Scekici, Bakici - Beqiraj, Jovetici
Rezerve: Mijatovici, Radunovici, Mijuskovici, Jovovici, Jankovici, N. Nikolici, Djordjevici
Antrenor: Ljubisa Tumbakovici
Notă. România face parte din aceeași grupă cu Muntenegru, Polonia, Danemarca, Armenia și Kazahstan. Doar prima clasată se va califica direct la Campionatul Mondial din Rusia din 2018, în tip ce ocupanta locului al doilea va merge la baraj, cu condiția să nu aibă cel mai slab punctaj dintre echipele de pe locul 2. Hai România!


                                                                                       Cristi SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu