marți, 6 septembrie 2016

Generalul tenisului mondial Ilie Năstase constată: ”Simona Halep la US open e în formă, a pierdut doar un set în meciurile de până acum”


Fostul jucător nr. 1 mondial de tenis Ilie Năstase a declarat azi, 6 septembrie că Simona Halep, care o va întâlni miercuri, 7 septembrie 2016, pe Serena Williams, traversează o formă sportivă bună având în vedere că în meciurile disputate până acum la US Open a pierdut doar un set, informează agerpres.ro.
”A jucat de șapte-opt ori până în prezent cu Serena, e 7-1 acum în meciurile directe. Dar cele șapte nu contează, doar ultimul meci e important. E ca la neveste, am avut patru, dar doar ultima contează, știți cum e. Iar Simona Halep este în formă bună, intră în meci foarte repede. În toate jocurile de până acum a pierdut doar un set”, a spus marele tenismen Năstase.
Simona Halep o va întâlni miercuri pe Serena Williams, liderul mondial și favorita numărul 1, în sferturile de finală ale turneului US Open, ultimul de Mare Șlem al anului (ora 18.00, ora României).


                                                                                         C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu