vineri, 9 septembrie 2016

Ioan Romeo Roşiianu scrie scrisori de DRAGOSTE NEEXPEDIATĂ!


A ieșit de sub tipar volumul de poeme "SCRISORI DE DRAGOSTE NEEXPEDIATĂ" a scriitorului şi jurnalistului IOAN ROMEO ROŞIIANU, Editura GRINTA, Cluj-Napoca, director Gabriel Cojocaru, editor de mare valoare, cu referințe critice semnate de către Marian Ilea, Dorin Ploscaru și Nicolae Păuna Scheianu, număr de pagini 136, 55 de scrisori!!!
Este cea de-a 13-a carte de poezie a valorosului poet maramureşean (prin adopţie) Ioan Romeo ROŞIIANU, alături de cele două în care este coautor la un volum de religie cu IPS Justinian CHIRA, Arhiepiscopul Maramureșului și Sătmarului.
Lansarea mult aşteptatului volum va avea loc la două evenimente culturale majore: "Zilele revistei Tribuna" Cluj Napoca și la "Festivalul Internațional de Poezie din Sighetu Marmației".
Interesant, coincidenţă sau nu fiindcă îl ştiu pe prietenul Ioan Romeo ca unul dintre cei care şi-a iubit părinţii până la disperare iconică, această carte "caldă" care s-a născut chiar de ziua regretatei mame a dumisale, Maria! Felicitări, aşteptăm să îţi putem cumpara cartea din librăriile româneşti!



                                                                                       GDL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu