joi, 17 septembrie 2020

3 cadre didactice din Maramureș sunt infectate cu noul Coronavirus

 


Un nou record de îmbolnăviri cu noul coronavirus a fost înregistrat în județul Maramureș. În ultimele 24 de ore în județul nostru au fost confirmate 53 de cazuri noi și 3 maramureșeni infectați cu COVID-19 au decedat.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș a confirmat astăzi că 3 cadre didactice sunt infectate cu noul Coronavirus. Un cadru didactic își desfășoară activitatea la o instituție de învățământ din municipiul Baia Mare. Persoana este asimptomatică și a purtat mască de protecție în unitatea de învățământ. Celelalte două cadre didactice sunt simptomatice și au fost internate în spital. Acestea lucrează la o instituție de învățământ din orașul Săliștea de Sus. Și aceste cadre didactice au purtat mască de protecție în unitatea de învățământ. Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică.

În cele două instituții de învățământ se desfășoară zilnic dezinfecția clădirilor. Pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru,Comitetul Județean pentru Situații de Urgență reamintește cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de specialiști, purtarea măștii de protecție în spațiile deschise stabilite prin hotărârea CJSU, respectiv păstrarea distanței fizice de protecție sanitară și igienizarea frecventă a mâinilor.

Sursa: MaraMedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu