marți, 29 septembrie 2020

Încă 37 de maramureșeni infectați cu Coronavirus


 În ultimele 24 de ore au fost raportate1.470 de cazuri noi de COVID-19 din 21.330 de teste efectuate. 37 din cazurile noi au fost înregistrate în județul Maramureș. Alți 44 de români au murit din cauza infecției cu coronavirus, în timp ce la terapie intensivă se menține numărul mare de pacienți COVID-19. 

În ultimele 24 de ore în Maramureș au fost angrenate 42 de efective pentru verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, purtarea măștii de protecție în spații închise, păstrarea distanței fizice de protecție sanitară, pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pentru verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, verificarea respectării măsurii de către persoanele carantinate în locația declarată. S-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 1000 de lei.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța fizică de protecție sanitară și măsurile de igienă stabilite de către specialiști.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu