duminică, 8 septembrie 2024

Ca să vezi cine face politică! Un baptist se plânge că un greco-catolic i-a furat partidul!

„Căci se vor scula hristoși mincinoși și proroci mincinoși, vor face semne mari și minuni, până acolo încât să înșele, dacă va fi cu putință, chiar și pe cei aleși”. (Matei 24:24)

Baptistul Peter Costea se plânge că i-a fost furat partidul, Alianța Renașterea Națională, ARN, de către europarlamentarul greco-catolic, Cristian Terheș, cel care a trădat recent Alianța AUR.
Însă, anterior, la începutul acestui an, liderul ARN, baptistul Peter Costea, a remorcat partidul, abuziv, la locomotiva lui George Simion și la Partidul AUR, pentru a candida, fără succes, pe lista AUR, la alegerile europarlamentare. Culmea hoției este însă faptul cei doi politicieni menționați, pretins creștini, sunt cetățeni americani.
La Congresul ARN din 1 septembrie, membrii Alianței Renașterea Națională au luat decizia de a fuziona cu Partidul Național Conservator Român, din partea căruia Cristian Terheș candidează la Cotroceni, iar Peter Costea spune că fuziunea a fost, de fapt, un furt.
„Un partid se clădește prin muncă și integritate, nu se fură. Asta credeam și propuneam eu mereu și mereu. Dar iată că am ajuns și ziua în care ceea ce credeam eu s-a dovedit fals, se pare, și învăț, pe pielea mea, ca există și alternative: un partid politic pare că se poate clădi și fără muncă, prin lingușeală și furt.
Identitatea creștină a partidului ARN a suferit enorm prin votul afirmativ a doar 40 de persoane, niciuna dintre ele nefiind fondatori sau activiști pro-familie sau pro-valori. Este identitatea creștină pe care i-ați dat-o voi, cei care constituiți mișcarea pro-familie și pro-valori din România. Nu ați fost întrebați dacă agreați ca identitatea voastră să fie deturnată cu nădejdea – înșelătoare, cred, că identitatea voastră va fi continuată de alții. În dreptul meu, însă, mă îndoiesc că va fi”, a declarat baptistul Peter Costea.
Încurcate mai sunt căile Domnului, mai ales cele care duc spre cocina politică...

Grigore CIASCAI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu