marți, 10 septembrie 2024

Gheorghe Piperea: “Of, vieața ta …”


Am primit pe oațap un exemplar în format pdf al „cărții” lui Ciucă. Ciucă „al nostru”.

Nu este despre viața și cariera sa militară & politică decât prima parte, intitulată foarte inspirat „Viața mea, așa cum a fost”. Această autografie are doar 100 de pagini. Din acest capitol, mai mult de 70 de pagini are doar … poze. Deci, nu prea e o carte autobiografică, ci o carte de poze …

Partea a doua, intitulată și mai inspirat ”Viețile noastre, așa cum ar trebui să fie”, este de fapt un program politic al PNL, cu semnătura lui Ciucă.

Există chiar și un punct 8, intitulat ”Ce fel de președinte voi fi”.

Așadar, încă din momentul originar, al montării primului din cele 750 de panouri negre cu „slujbașul în solda țării” (o țară neprecizată, care putea fi, foarte bine, SUA, Franța, Rusia sau Sierra Leone), campania de 4 milioane de euro de promovare a unei „cărți” a fost o campanie electorală mascată, derulată cu bani din subvenția de la stat, acordată PNL. Este, așadar, cert acum că dl. Ciucă și cei care l-au instigat & ajutat & favorizat sunt sub incidența legii penale. Așa-zisa carte este o probă clară a deturnării de fonduri și a dării/primirii de foloase necuvenite.

Of, vieața ta …


Autor: http://Gheorghe Piperea



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu