joi, 19 septembrie 2024

ISU MARAMUREȘ: 40 de cadre militare în deplasare spre județul Galați

O țară întreagă și-a îndreptat gândurile de compasiune și susținere către comunitățile afectate de inundațiile produse săptămâna trecută în zona de est a țării.

Din prima clipă, sute de pompieri și jandarmi au intervenit pentru salvarea vieților și a bunurilor agonisite de acești oameni. De atunci și până azi, sunt alte sute de pompieri, din toate colțurile țării, care se deplasează în zonele cele mai afectate, unde conlucrează pentru îndepărtarea efectelor negative produse de inundațiile severe și restabilirea stării de normalitate.

În această dimineață a venit rândul pompierilor maramureșeni să se deplaseze în județul Galați, în sprijinul familiilor greu încercate și a colegilor care depun eforturi considerabile pentru a le ajuta.

40 de cadre militare ale ISU Maramureș, sub coordonarea comandanților, locotenent-colonel Coman Georgian și sublocotenent Huluban Samuel, au început deplasarea spre județul Galați, unde, cu forțe proaspete, se vor alătura misiunii comune de ajutorare a populației afectate.

Sursa: MaraMedia



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu