marți, 23 octombrie 2012

Comunicat - Napoca Folk Festival


Asociaţia Culturală Napoca Folk face o „ultimă strigare” publică, prin intermediul mass-media:

Dragi clujeni, ardeleni şi români de toate etniile,

NAPOCA FOLK FESTIVAL, cel mai fain din Ardeal, e pe cale să înceapă! Am invitat la Cluj o mare parte a elitei folkului românesc. 66 de mari folkişti – din toate generaţiile – se vor urca începând de vineri, 26 octombrie, de la ora 18.00, pe scena CASEI  de CULTURĂ a STUDENŢILOR din Cluj (CCS) apoi îşi vor continua recitalurile în „BIBLIOTECA” CENTRALĂ JANIS (BCJ), de la ora 23.00! Această nebunie frumoasă va continua şi sâmbătă şi duminică, după acelaşi program.

Festivalul va începe, în mod simbolic, cu o încurajare adusă generaţiei viitoare de folkişti, prin GALA TINERELOR TALENTE, ce se va desfăşura JOI, 25 octombrie, începând cu ora 21.00, la Janis la STUF. Intrarea este LIBERĂ până la ora 22.30.

BILETELE şi ABONAMENTELE pentru festival (pentru ambele locaţii) se pot cumpăra zilnic, între 10.00 şi 18.00, de la CCS ( joi până la ora 19.00), între orele 09.00 şi 24.00 de la Janis Cultural Café (str. Eroilor nr. 5, la etaj) şi la Iulius Mall, între orele 16.00 şi 20.00. Detalii pe www.napocafolk.ro sau la numărul de telefon 0736628272.

Amintim că posesorii de JANIS-CARD şi BOBOC-CARD (ce se pot face zilnic, gratuit, la Janis cultural Café) precum şi cei ce au StudCard, beneficiază de o REDUCERE de 10% la toate biletele! Detalii pe www.janis.ro.

Pe lângă cele 30 de recitaluri din concertele de excepţie de la CCS şi, în continuare, la BCJ, organizatorii v-au pregătit şi alte multe surprize! În foaierul Casei de Cultură a Studenţilor, înaintea fiecărei zile de concert, de la ora 17:30, vor avea loc lansări de CD-uri, de DVD-uri, de carte, de discuri vynil, ale multor dintre marii artişti invitaţi la Napoca Folk Festival 2012.

Vaă aşteptăm cu mult drag la acest adevărat regal al muzicii folk, NAPOCA FOLK FESTIVAL!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu