joi, 25 octombrie 2012

Urmeaza derby-ul cu Unirea Dej (sâmbătă, ora 17,oo)


Sambata de la ora 17, Stiinta Explorari (locul 5) va juca acasa cu Unirea Dej (locul 3), in etapa a 4-a a campionatului. Este pentru prima data, dupa trei sezoane, cand intalnirea dintre cele doua formatii nu este programata in ultima etapa a sezonului regulat.
  Conform regulii incetatenite in ultimii ani, partida dintre cele doua formatii se anunta a fi echlibrata. Stiinta Explorari si Unirea Dej au avut un debut bun de sezon, fiind neinvinse dupa primele trei etape (ambele formatii au disputat doar doua jocuri). Baimarenii au invins cu 3-2 in deplasare pe Phoenix Simleu Silvaniei si cu 3-0 acasa pe Dinamo, in timp ce dejenii au castigat pe teren propriu cu 3-0 in fata Universitatii Cluj si cu 3-1 in fata formatiei Phoenix Simleu Silvaniei.
  Marius Botea (antrenor Stiinta Explorari): Vom intalni o echipa care ne-a pus probleme mereu, in meciurile de pe teren propriu. Unirea a adus in aceasta vara doi jucatori buni din spatiul ex-iugoslav (Ristic si Cuk) si ne asteapta un meci dificil. Daca suporterii ne vor incuraja la fel cum au facut-o la meciul cu Dinamo, sansele noastre de a invinge vor creste considerabil.
Partida dintre Stiinta Explorari si Unirea Dej va fi arbitrata de Paul Alexi-Szabo (Oradea) si Nicolae Sarb (Zalau), in timp ce observator FRV va fi Vasile Mascasan (Targu Mures).
 Iata programul complet al etapei a 4-a:

    - Dinamo - Remat Zalau (vineri, ora 18)

    - CSM Bucuresti - Tomis Constanta (sambata, ora 17)

    - Stiinta Explorari - Unirea Dej (sambata, ora 17)

    - Phoenix Simleu Silvaniei - Steaua (sambata, ora 18)

-         Universitatea Cluj - VCM LPS Piatra Neamt (duminica, ora 15)

                                                                                Cristi SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu