joi, 24 noiembrie 2016

Prodan a murit supărat pe Burleanu, dar o lovitură „la temelie“ a primit chiar de la familia unui foarte bun prieten. Suma pe care a pierdut-o astfel e colosală!

Fostul mare internaţional Daniel Prodan, în vârstă de numai 44 de ani, a decedat acum o săptămână, în locuinţa sa din Voluntari, după ce suferit un infarct.
Pe lângă scandalul cu Răzvan Burleanu, Daniel Prodan a fost extrem de dezamăgit de comportamentul unuia dintre cei mai buni prieteni ai săi, Anton Doboş, cu care a împărţit camera de cantonament la Steaua şi la echipa naţională. 
După ce Doboş a suferit acel teribil accident de circulaţie, în anul 2008, soţia acestuia, Georgiana, i-a cerut împrumut lui Prodan o sumă importantă de bani, 40.000 de euro, conform relatărilor jurnalistului Ion-Daniel Conţescu, un apropiat al regretatului fotbalist.  „După ce şi-a revenit Doboş, Didi a bătut timid la poarta familiei, pentru a încerca să recupereze măcar o parte din sumă, dacă nu toată la un loc. «Nu-i avem», ar fi fost, într-o primă fază, reacţia femeii, pentru ca, mai apoi, abordarea să se rezume la uluitoarea replică: «Ce, mi-ai dat vreun ban?»“, a relatat Conţescu.
Întâmplarea este confirmată şi de Mariana Lăcătuş, soţia fostului mare fotbalist Marius Lăcătuş, care reclamă de asemenea o datorie neonorată de 15.000 de euro. „Îţi promit, dragă Lici, că voi face tot ce-mi stă în putinţă să recuperezi banii daţi împrumut «fratelui» Tony Doboş! Nu eşti singura, suntem alături de tine”, a comentat doamna Lăcătuş într-o postare pe Facebook. Ea a mai precizat, într-o intervenţie în ziarul Libertatea, că „nu suntem singurii de la care au împrumutat, suntem mai mulţi foşti colegi (sumele sunt mari)!”.

M-am întâlnit cu Georgiana la înmormântarea lui Didi şi i-am spus să-mi dea banii. Poate că nu era momentul, dar altfel nu pot da de ea. Îşi schimbă numărul de telefon, s-a mutat şi de acolo de unde ştiam eu că locuieşte…
Mariana Lăcătuş
Preluare  http://www.baleares.ro/prodan-a-murit-suparat-pe-burleanu-dar-o-lovitura-la-temelie-a-primit-chiar-de-la-familia-unui-foarte-bun-prieten-suma-pe-care-a-pierdut-o-astfel-e-colosala/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu