duminică, 4 decembrie 2016

CS SPORTING RECEA reprezintă Maramureşul la turneul zonal!


CS Sporting Recea este echipa care a câștigat etapa județeană a Memorialului ”Gheorghe Ola”, ediția 2016, calificându-se astfel la etapa următoare a competiției: faza zonală. Maramureșenii evoluează în zona 8, care are turneul planificat începând de azi în Cluj Napoca.

Șapte echipe au participat la ediția 2016 a Memorialului ”Gheorghe Ola”, faza județeană. CS Sporting Recea a câștigat locul 1, terminând faza județeană neînvinsă: în grupe, Sporting s-a impus cu 3-1 în fața celor de la CSȘ 2 Baia Mare și Plimob Sighetu Marmației; în semifinală a trecut cu 7-1 de Electrica Baia Mare, pentru ca finala să o câștige la scorul de 2-0 în detrimentul băimărenilor de la Dynamic.

Cu aceste rezultate, CS Sporting Recea se califică în faza a doua a competiției, fază în cadrul căreia sunt organizate opt turnee zonale, echipele fiind împărțite după criterii geografice. Maramureșenii fac parte din zona 8, alături de câștigătoarele etapelor județene din Cluj, Bistrița Năsăud, Sălaj, Bihor și Satu Mare.

Confruntările încep astăzi, în Cluj Napoca, maramureșenii având două jocuri planificate: cu Luceafărul Cluj (ora 11.00) și cu CS Juniorul Satu Mare (ora 17.00). Pentru mâine, CS Sporting Recea are alte două partide programate: cu CS Viitorul Năsăud (ora 9.00) și cu CSM Oradea (ora 17.00). Duminică, în ultima zi de turneu, CS Sporting va întâlni CS Viitorul Zalău (de la ora 11.00).

Câștigătoarea fiecărui turneu zonal se califică la etapa finală a Memorialului ”Gheorghe Ola”, programată pentru 16-18 decembrie.


                                                                                       Cristi SOMEŞAN
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu