Saptamina trecuta s-a produs un nou atac al Parlamentului Europei împotriva Poloniei (cu ajutorul României). Septembrie este o lună întunecoasă pentru polonezi. În septembrie 1939, naziștii au atacat Polonia, ca urmare a unei campanii de dezinformare naziste de genul "Polonia se pregătește să atace Germania." Pe 17 septembrie, Polonia a fost atacată din nou, din aceeași direcție, de oameni care se cred "luminați, inteligenți, educați, stâlpi ai democrației și ai statului de drept în Europa." Atacul a venit din Bruxelles, un atac psihologic de proporții: 513 europarlamentari, toți robi ai revoluției sexuale, au lansat o rezoluție de denigrare a Poloniei, și, implicit, a creștinismului, a persoanelor tradiționale, a cetățenilor conservatori ai Europei.
[Link: https://www.europarl.europa.eu/…/poland-council-has-to-fina…]
A fost un atac coordonat al tuturor forțelor întunericului din PE. Spre rușinea noastră, așa cum vom arăta mai jos, europarlamentarii români s-au asociat acestui act ostil și odios la adresa creștinismului. Doar 146 de europarlamentari curajoși au stat împotriva agresiunii seculariste din Bruxelles împotriva Poloniei. Iar 33 dintre cei care au participat la vot au fost lași, s-au abținut, căutând să nu ofenseze legiunile întunericului, dar nici minoritatea cu verticalitate.
Despre ce e vorba? Un socialist spaniol a inițiat o rezoluție de condamnare a Poloniei pentru că nu "respectă" drepturile LGBT și "statul de drept." Despre asta am mai scris în urmă cu câteva luni când raportul interimar a fost adoptat în comisii, în iulie. Raportul a fost adoptat pe 17 septembrie sub formă de rezoluție. Rezoluția cere Consiliului European să "acționeze pentru protejarea minorităților și a statului de drept." [Textul rezoluției poate fi accesat aici:
https://www.europarl.europa.eu/…/docu…/A-9-2020-0138_EN.html]
Parlamentul European nu are statura morală să se erijeze ca protector al minorităților și al statului de drept. PE nu e interesat să protejeze drepturile și valorile promovate de cetățenii conservatori și creștinii Uniunii Europene. Dar și la capitolul stat de drept PE e falimentar.
PE ne-a stat în cale la referendum și ne-a atacat și pe noi, cei care am promovat referendumul pentru familie în octombrie 2018.
Cum au votat europarlamentarii români? Împotriva Poloniei. In comisia care a adoptat draftul rezoluției, 3 europarlamentari români au votat, toți împotriva Poloniei. Cine sunt ei: Vasile Blaga și Bogdan Rareș de la PNL și Ramona Strugariu, USR.
Unele persoane cu care comunicam ne spun că europarlamentarii români votează aiurea "din greșeală" și nu în mod voit. Auzim aceleași comentarii și la adresa parlamentarilor. Propunem să ne trezim din somn și să scuturăm de pe noi naivitatea și "supra-smerenia": europarlamentarii votează împotriva valorilor creștine în mod voit. Au votat așa din 2007 încoace, votează la fel, și vor continua să voteze împotriva valorilor și intereselor noastre până când îi veți scoate voi din Parlamentul European prin voturile voastre. Cheia soluționării problemei, deci, e în buzunarul nostru. De ce nu o folosim?
Spre rușinea noastră, toți europarlamentarii români care au votat rezoluția A9-0138/2020 (Juan Fernando Lopez Aguillar), au votat în favoarea rezoluției, deci împotriva Poloniei. Nici un europarlamentar român nu a votat împotrivă.
E de sesizat că un europarlamentar român, dl Cristian Terheș (PNȚCD), nu a votat de fel. PNȚCD încearcă să-și revină din somnolență căutând să dea impresia unui partid creștin (așa cum îi spune de fapt și numele) și pro-valori. Singurul europarlamentar PNȚCD în PE ar fi putut ușor să împlinească vorba cu fapta votând, și mai ales, votând împotriva rezoluției.
La fel PMP. Voturile PMP dezamăgesc. În ultimele luni PMP a făcut eforturi susținute în România pentru a atrage susținere din partea mișcării conservatoare și mai ales creștine.
Conservatorii autentici nu votează împotriva conservatorilor, mai ales în aceste zile când seculariștii extremiști caută să strivească ce a mai rămas din conservatorismul tradițional al Europei. Am fost chiar surprinsi să observam că prin voturile lui, PMP se comportă în întregime contrar pozițiilor conservatoare pe care pretinde să le aibă.
Cum accesați voturile? Foarte ușor. Intrați pe link, faceți un word search pe A9-0138/2020 și veți găsi 2 pagini de voturi legate de rezoluția Juan Fernando Lopez Aguillar. [Link: https://www.europarl.europa.eu/plenary/en/votes.html…]
Lista celor care au făcut de rușine conservatorismul românesc: Băsescu, Blaga, Bogdan, Buda, Bușoi, Falcă, Marinescu, Motreanu, Mureșan, Nistor, Tomac, Armand, Cicurel, Cioloș, Ghinea, Botoș, Pâslaru, Ștefanuță, Strugariu, Benea, Ciuhodaru, Crețu, Grapini, Negrescu, Nica, Plumb, Tudose.
Din nefericire, trebuie să repetam ce am scris de multe ori: voturile acestea nu sunt date din greșeală, ci în mod voit.
ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMÂNIA
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu