marți, 4 mai 2021

A doua ediție AIPS e-College, start la începutul lunii mai!


 Dragi colegi,

Asociația Presei Sportive este bucuroasă să vă anunțe noul start al AIPS e-College, prevăzut pentru începutul lunii mai. A doua ediție a acestui prestigios program gratuit de învățare la distanță se adresează în mod special jurnaliștilor tineri, buni cunoscători ai limbii engleze. Acești tineri, dar nu numai ei, vor putea învăța secrete ale meseriei de la unii dintre cei mai buni profesori în online, între care se vor afla și câțiva dintre laureații recentului concurs AIPS Sport Media Awards 2020.

În scopul de a unifica sesiunile globale, AIPS e-College ajunge direct în casele celor interesați de jur împrejurul lumii, fiind prevăzute lecții regionale pentru fiecare continent, în funcție de limbile preferate și pentru fuse orare diferite.

Această „Universitate” online este deschisă acum jurnaliștilor de toate vârstele, cu traducere simultană în patru limbi internaționale. Programul lecțiilor poate fi consultat acționând unul dintre cele patru link-uri de mai jos:

Clic aici pentru a citi programul în limba engleză / franceză / spaniolă / arabă.

Vă rugăm să vă înscrieți completând formularul anunțat pe link-ul de mai jos, data limită fiind 3 mai a.c. Jurnaliștii înscriși pe liste vor primi o invitație cu un link Zoom.

CLIC AICI PENTRU FORMULARUL DE ÎNSCRIERE

Nu pierdeți ocazia înscrierii gratuite într-una dintre cele mai interesante „facultăți” online pentru jurnaliștii sportivi!

CONSILIUL APS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu