vineri, 21 mai 2021

Ridică-te române, cu Steagul și Crucea, cu toată voința ta, împotriva batjocurii și stăpânirii!

 


Ridică-te române, cu Steagul și Crucea, cu toată voința ta, împotriva batjocurii și stăpânirii străinilor și trădătorilor din țara ta! Pe 15 mai, ora 15 ne strângem din toată țara în Piața Universității. Apoi pornim spre Guvern. Calea Neamului, Ne-a unit România și Starea de Libertate vă cheamă să ne apărăm Libertatea și Pământul! Alături de noi este Fratia Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de Biruinţă. Cerem încetarea imediată a oricăror restricții și presiuni care se exercită de peste un an de zile împotriva libertății noastre. Cerem respingerea de către Parlament a recentului proiect de lege elaborat de 66 deputați UDMR, USR, PNL, privind vânzarea fără niciun fel de condiție, a pământului către străini. Mai mult decât atât, cerem la modul cel mai ferm cu putință să se interzică cu totul de acum încolo, vânzarea pământurilor către străini, în condițiile în care, din cauza legilor catastrofale de până acum, o mare parte din teritoriul național a fost deja cumpărat de entități din afara țării. Cerem elaborarea unei strategii de recuperare în mare parte a pământurilor vândute. Cerem ca guvernul să adopte o politică reală de sprijinire a fermierilor și agricultorilor români. Cerem reglementarea legii arendei, în sensul limitării sau eliminării entităților străine din dreptul de arendă. Cerem demisia ministrului agriculturii, motivul principal fiind acela că și el se află printre semnatarii proiectului de lege menționat mai sus, care are următoarele puncte extrem de nocive pentru siguranța națională, implicit alimentară a României: pământul se va putea cumpăra de către străini fără ca aceştia să fie obligați să aibă domiciliu sau sediu social în România, fără să dovedească că au desfășurat în trecut activități agricolo, fără limită de timp pentru revânzare, fără să fie obligatoriu avizul specific de descărcare arheologică din partea Ministerului Culturii, pământul putând fi cumpărat cu tot cu comorile istoriei naționale. Dreptul de preempțiune se schimbă deasemenea în defavoarea românilor.

Așadar orice bancher străin sau alt bogătaș de oriunde din lumea asta va putea cumpăra la liber pământ în România fără a da nimănui socoteală ce face cu el. Îl cumpără ca pe orice marfă.

Pământul țării nu este însă o marfă, nu este un mijloc de speculă pentru străini, pământul țării este Moștenire Națională, Moștenire Identitară, căci este cu sânge si sudoare de român amestecat, cu lupte și jertfă, cu Sfinți și Martiri și Eroi. Pământul, precum Casa Părintească, nu se vinde la străini. Și nici Libertatea! 15 mai, data în care românii din toată țara vor spune NU în fața trădării, NU în fața vânzării, NU în fața dictaturii!
Cu Dumnezeu înainte!

Dr. Mihai Târnoveanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu