miercuri, 26 mai 2021

Prețuri foarte avantajoase prin programul ”Litoralul pentru toți”

 
Cei interesați de ofertele programului Litoralul pentru toți, dacă nu au achiziționat deja un pachet turistic, o mai pot face de la operatorii care le pot pune la dispoziție cele mai atractive oferte pentru acest sezon.

Potrivit Federaţiei, programul se adresează tuturor turiştilor care doresc să viziteze litoralul românesc în perioada 3 mai – 20 iunie și 1 septembrie – 15 octombrie, beneficiind astfel de tarife cu până la 65% mai mici faţă de cele din vârful de sezon

”Toată luna iunie sunt hoteluri care oferă prețuri excelente. Pot să vă dau un exemplu, la Mamaia, un hotel de trei stele, oferă un sejur de șase nopți, fără masă ce-i drept, pentru două persoane, la 550 de lei. Oferte foarte avantajoase avem și pentru Eforie Nord, în Neptun, Venus și Saturn. Hoteluri de trei stele care, la un pachet cu mic dejun inclus, oferă la sfârșit de iunie, sejur de șase nopți, la 950 de lei, pentru două persoane”, spune Daniela Grigorescu, administrator agenție de turism din Baia Mare.

Litoralul Pentru Toți este un program destinat turiștilor care doresc să-și petreacă sejurul la mare în extrasezon, atunci când stațiunile și plaja sunt mai libere, dar totuși încălzite de soare, și presupune reduceri semnificative la tariful de cazare pentru sejururile de 6 nopți. Sejururile pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă.

Sursa: MaraMedia



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu