duminică, 23 mai 2021

Hai în tabără cu trenul! Pentru elevi este gratuit, iar costul taberei va fi astfel mult redus!

 


Vacanța mare a elevilor se aproprie cu pași repezi și odată cu relaxarea restricțiilor în contextul pandemic, planificările taberelor de vară se află în ultima etapă. CFR Călători vine în întâmpinarea instituțiilor de învățământ și organizatorilor de tabere oferind posibilitatea transportului – o componentă foarte importantă a oricărei tabere pe lângă masă și cazare.  

Rezervarea biletelor de tren de către reprezentanții instituțiilor de învățământ sau organizatorii taberelor se poate face printr-o cerere cu o anticipație de maximum 60 de zile într-o stație de cale ferată/agenție de voiaj CFR Călători în baza detaliilor de călătorie și date de contact aferente. Ulterior, biletele pentru grupurile de elevi se pot emite cu 20 de zile înainte de călătorie la casa de bilete din stația / agenția de voiaj CFR Călători la care s-a efectuat cererea de rezervare, în baza prezentării carnetelor școlare vizate de unitatea de învățământ pentru anul școlar în curs și completate pe prima filă cu codul numeric personal al elevului.

Reprezentanții CFR Călători spun că transportul la destinație a copiilor va decurge în maximă siguranţă, călători va fi mai destinsă, copiii având posibilitatea să socializeze,  să admire peisajele, să relaționeze prin jocuri de grup sau să citească.

Sursa: MaraMedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu