luni, 1 noiembrie 2021

Minciunile dublului academician Cîmpeanu

 

Într-un interviu pe care l-a dat vineri pentru Hotnews, dublul academician din fruntea Ministerului Educației a mințit cu caracteristica-i nerușinare în chestiunea procesului pierdut de statul român prin Ministerul Educației și câștigat, în primă instanță de plagiatorul Codruț Olaru, procuror membru CSM, ajuns de la tablagiu la general de armată în 3 ani și 9 luni.
Ce a spus cu tupeu, impertinență, ipocrizie și muuuultă ticăloșie dublul academician, fost triplu academician?
„Procedurile sunt imperfecte. Procedurile actuale, pe care am încercat să le modific, sunt acelea care generează aceste pierderi pe care nu de ieri, nu de azi ministerul le are în instanță”, a spus dublul academician.
Procedurile astea „imperfecte” au rezistat până când în fruntea ministerului a fost pus cu mânuța de la Cotroceni dublul academician. Cum a ajuns dublul academician în fruntea ministerului, cum au început să nu mai reziste.
NU, NU "procedurile imperfecte" au făcut ca acest proces să fie pierdut, ci faptul că Ministerul Educației, condus de dublul academician Cîmpeanu, a făcut un blat ordinar și mizerabil în acest caz.
Reprezentanta Direcției Juridică, coordonată de protejata dublului academician, a spus în instanță că „lasă decizia la latitudinea instanței”. Voi publica stenograma acelei ședințe!
După ce partea de proces referitoare la suspendarea sesizării de plagiat și a analizării tezei de doctorat a plagiatorului Olaru a fost pierdută, Ministerul Educației NU a făcut recurs.
De ce NU a făcut recurs Ministerul Educației în acest proces? De ce? Pentru că „procedurile sunt imperfecte” sau pentru că Ministerul Educației l-a protejat și favorizat pe plagiatorul Olaru?
Ce a mai spus, cu impertinență, dublul academician?
„Ministerul Educației a fost reprezentat în aceste procese” și „Avem o Direcție Juridică, pentru care vă garantez că se ocupă de acest lucru”.
Ministerul Educației, condus de dublul academician Cîmpeanu, NU a fost prezent la niciunul dintre ultimele două termene ale procesului care viza anularea sesizării de plagiat în cazul Olaru.
Niciun reprezentant al Direcției Juridice NU a fost prezent în sală pentru a apăra interesele STATULUI, NU interesele personale ale dublului academician. Ci ale STATULUI! Direcția Juridică care „se ocupă de acest lucru” NU a făcut nici întâmpinare în proces.
De ce NU a făcut Ministerul Educației întâmpinare în proces? Pentru că nu avea proceduri?
De ce niciun reprezentant al Ministerului Educației NU a fost în instanță? Pentru că există proceduri?
Practic Ministerul Educației a pierdut procesul la masa verde, prin neprezentare în instanță, prin faptul că nu a făcut NIMIC să apere interesele STATULUI!
Ba mai mult, dublul academician ne anunță și că alte procese vor fi pierdute: „Atâta timp cât [...] aceste proceduri vor rămâne neclare și șansele ministerului Educației de a câștiga aceste procese vor fi la fel de mici ca și până acum”.
Ia să vedem ce mai urmează. Ministerului Educației a fost amendat cu 2.100 de lei de Curtea de Apel Oradea pentru că niciun reprezentant al ministerului NU a fost la niciun termen din procesul plagiatorului Florian Bodog, senator PSD și fost ministru al Sănătății?
De ce NU a fost Ministerul Educației la niciun termen de-a ajuns să-și ia amendă 700 de lei per ședință? Pentru că procedurile actuale sunt "imperfecte"?
Joi, pe 4 noiembrie, este pronunțarea în procesul lui Bogdan Licu, prim-adjunctul procurorului general al României. În acest proces Ministerul Educației NU a făcut întâmpinare și NU a depus nici note scrise.
De ce NU a făcut Ministerul Educației întâmpinare în procesul lui Licu? Pentru că nu avea procedurile dorite de Cîmpeanu?
De ce NU a făcut Ministerului Educației note scrise în procesul lui Licu? Pentru că nu avea procedurile dorite de dublul academician?
Sper că mâine, când va fi audierea din parlament a dublului academician pentru o nouă nominalizare ca Ministru al Educației, noii oameni din politică de la USR, aia de nu mai pot de grija integrității academice și a eticii în politică, poate îl vor întreba pe Cîmpeanu despre blaturile pe care le face în instanță cu plagiatorii esențiali pentru securitatea statului, așa cum e și el. Și poate îl vor întreba dacă USAMV a terminat să-i verifice teza de doctorat pe care singur și-a cerut-o verificată pe 15 august, adică acum două luni și jumătate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu