marți, 6 septembrie 2016

Plante care atrag energiile pozitive



1. Menta

Despre menta se spune ca mareste flexibilitatea mentala, ofera un sentiment de bunastare si atrage prosperitatea. In plus, mirosul sau placut asigura un somn odihnitor.

2. Bambus norocos


Este un bun purificator al aerului, promoveaza energia pozitiva, alunga sentimentele de invidie si gelozie. Specialistii Feng Shui sustin ca iti va schimba in bine dispozitia.

3. Aloe vera


Aloe vera are proprietati uimitoare pentru sanatate, atrage energie pozitiva, bogatia si prosperitatea. In plus, este recunoscuta pentru proprietatile antiseptice si antibacteriene.

4. Crizanteme


Deosebit de frumoase, crizantemele promoveaza o stare de bine. Acestea nu ar trebui sa lipseasca din incaperile in care este mereu prezenta o stare tensionata, mai ales ca absoarbe energiile negative si purifica aerul.

5. Iasomie


Iasomia aduce fericire si prosperitate in relatia de cuplu. Mirosul acestei plante este cunoscut pentru faptul ca imbunatateste dispozitia si are proprietati de calmare. Prezenta acestei plante in locuintele noastre ne va aduce o senzatie de confort si calm.

6. Rozmarin


Rozmarinul are proprietati medicinale si de asemenea, atrage iubirea, bucuria si prosperitatea! Are un miros placut si te ajuta sa te odihnesti mai bine noaptea. Este cunoscut pentru faptul ca alunga ghinionul si invidia.

7. Cactus


Despre cactus este bine sa stii ca este un bun purificator al aerului, contracareaza energiile negative si absoarbe energia electromagnetica generata de aparatele electrocasnice. Planta este excelenta pentru ca te ajuta sa te eliberezi de sentimentele negative. Sursa: www.healthyfoodstar.com

                                                                      dr. IULIAN COZA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu