vineri, 24 februarie 2017

Biblioteca Judeţeană "Petre Dulfu" Baia Mare. Agenda evenimentelor culturale din săptămâna 27 februarie - 4 martie 2017



Marţi, 28 februarie


ora 17, Sala de conferinţe
Evenimentul de lansare a campaniei 40 de zile pentru viață” va avea loc marți, 28 februarie, la Biblioteca Județeană „Petre Dulfu”, începând cu ora 17.00. La eveniment au fost invitați: autorităţile locale, reprezentanţii societăţii civile, alături de liderii diverselor culte creștine care susțin apărarea vieții.
Campania are rolul de a aduce în atenţia publicului problema pusă de practicarea avortului la scară largă astăzi, îndemnând la o informare temeinică asupra repercusiunilor acestuia. Astfel, timp de 40 de zile se va desfășura o veghe de rugăciune neîntreruptă, în întreaga lume.
Anul acesta, Municipiul Baia Mare se alătură unui grup de 636 de oraşe din 36 de ţări, care sărbătoresc viaţa prin rugăciune şi îndeamnă la apărarea ei, prin încetarea avortului. În România acest lucru se va desfăşura simultan în oraşe, acestea fiind: Cluj, București, Iași, Timișoara, Bistrița, Baia Mare. În Baia Mare, această veghe pașnică de post și rugăciune va avea ca spaţiu de desfăşurare zona Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș”.
Mai multe detalii despre campanie puteţi găsi în comunicatul de presă ataşat.


Joi, 2 martie

ora 17, Salonul Artelor
Va avea loc vernisajul expoziţiei de pictură „Gând de primăvară” a membrilor Asociaţiei Artiştilor Plastici „Alexandru Şainelic”.
Expun: Iulia Băbaş, Mariana Călean, Nelly Vass.
Expoziţia va putea fi vizitată la Salonul Artelor, în perioada 2-12 martie, conform programului bibliotecii.

 
Ştefan Selek
bibliotecar
Biblioteca Judeteana "Petre Dulfu" Baia Mare
Email: pr.bibliotecamm@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu