sâmbătă, 26 august 2017

Floyd Mayweather l-a învins pe Conor McGregor în „meciul secolului”

Floyd Mayweather l-a învins pe Connor McGregor prin knockout tehnic în runda a 10-a, în gala organizată în Las Vegas duminică dimineaţă. Americanul ajunge, astfel, la un record de victorii de 50-0.

 Floyd Mayweather şi Conor McGregor s-au întâlnit duminică dimineaţă într-o gală organizată în Las Vegas, numită „meciul secolului" de presa internaţională. Mayweather, ajuns la vârsta de 40 de ani, nu a mai boxat de doi ani, însă a reuşit să arate că are încă forţă pentru a concura la nivel înalt şi l-a învins pe adversarul său cu 11 ani mai tânăr prin KO tehnic în runda 10.
Arbitrul a intervenit, condiderând că irlandezul Conor McGregor nu se mai poate apăra. Scorul final decis de brigada de arbitri a fost de 87-84, bineînţeles, în favoarea lui Mayweather.
„A fost un adversar dificil - le-am oferit fanilor ceea ce au vrut să vadă. Este mult mai bun decât am crezut că este. A folosit unghiuri diverse... Dar eu am fost mai bun. A fost ultima mea luptă. În seara asta mi-am ales partenerul de dans potrivit. Conor, ai fost un partener de dans perfect în seara asta”, a spus, la finalul meciului, Floyd Mayweather. Sursa Gandul


                                                                       Cristi S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu