sâmbătă, 26 august 2017

Mayweather și McGregor se luptă duminică de la ora 6.30, LIVE la Pro TV


  Mayweather și McGregor se bat pe 27 august, ora 6.30, LIVE la Pro TV. După luni întregi de “hârjoneală” prin intermediul presei și al rețelelor de socializare, americanul Floyd Mayweather jr. (40 de ani), fost campion mondial la box, neînvins în cele 49 de meciuri disputate pe profesioniști, și irlandezul Conor McGregor (28 de ani), campionul în exercițiu al UFC (campionatul profesionist nord-american de arte marțiale mixte), au decis să se înfrunte în ring.
Cântarul oficial a fost câștigat de McGregor. Astfel, starul irlandez al artelor marțiale mixte Conor McGregor va aborda meciul contra legendei americane a boxului Floyd Mayweather, sâmbătă noapte la Las Vegas, cu un avantaj de 1,6 kg. McGregor, în vârstă de 29 de ani, a avut o greutate de 69,4 kg, în timp ce Mayweather (40 ani) a cântărit 67,8 kg. Cei doi nu trebuiau să depășească 69,8 kg. „M-am mai aflat în situația asta, deci știu ce trebuie să fac pentru a câștiga meciuri de această amploare. Un meci nu se câștigă la cântar”, a precizat Mayweather. McGregor a replicat: ”Nu l-am văzut niciodată într-o asemenea proastă condiție fizică. Nu va putea rivaliza cu forța mea și cu ritmul meu. Este un meci ca și încheiat”
La tradiţionala „poză” faţă în faţă, cei doi sportivi au avut atitudini diferite. McGregor a ţipat tot timpul la adversarul său, care a rămas calm: ”E în cea mai proastă formă în care l-am văzut. O să trec uşor prin el, credeţi-mă” a declarat McGregor. „Greutatea nu câştigă, lupta câştigă. Nu va rezista, reţineţi asta. Va fi de asemenea ultima luptă a lui Conor McGregor”,a afirmat Mayweather.

Meciul dintre pugilistul Floyd Mayweather şi luptătorul MMA Conor McGregor va avea loc, duminică, la T-Mobila Arena din Las Vegas.
McGregor, în vârstă de 28 de ani, este dublu campion al Ultimate Fighting Championship (UFC). McGregor a înregistrat în confruntările de arte marţiale mixte 21 de victorii şi trei înfrângeri. Cu Mayweather, irlandezul va disputa primul meci de box profesionist din carieră.
Floyd Mayweather, în vârstă de 40 de ani, nu a mai boxat din septembrie 2015. El are în palmares 49 de victorii în tot atâtea meciuri disputate.
Analiștii din lumea boxului estimează că supermeciul dintre McGregor și Mayweather va fi cea mai vândută luptă din întreaga istorie, întrecând recordul actual deținut de meciul din 2015 dintre Pacquiao și Mayweather. Atunci, 4.6 milioane de fani au plătit pentru a urmări partida.
 Potrivit presei internaţionale, bursele celor doi sportivi ar fi de câte 100 de milioane de dolari, unele dintre cele mai mari din istorie.


                                                                                                 C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu