vineri, 12 aprilie 2024

Misiunile jandarmilor maramureșeni în acest sfârșit de săptămână

Fiindcă se apropie sfârșitul de săptămână, 12 – 14 aprilie 2024, jandarmii maramureșeni sunt pregătiți să asigure măsurile de ordine și siguranță publică specifice în această perioadă la evenimentele sportive și cultural-artistice care vor avea loc în județul Maramureș.

Pentru că jandarmii își doresc ca cetăţenii să petreacă weekendul în liniște și siguranță şi să se bucure de toate evenimentele, pe parcursul zilelor de vineri, sâmbătă și duminică, vor fi în mijlocul participanților la meciurile de handbal, rugby sau fotbal programate a se desfășura în această perioadă astfel:

Sâmbătă, 13 aprilie, vor fi la datorie în Baia Mare, pe Arena Zimbrilor pentru a asigura măsurile de ordine publică la meciul de rugby din cadrul Ligii Naționale de Rugby care se va disputa între echipele ”C.S.M. Știința Baia Mare” și ”C.S.U. ELBI” Cluj Napoca  începând cu ora 16.00. Tot sâmbătă 13 aprilie, vom fi prezenți și la Târgu Lăpuș, la meciul de fotbal dintre echipele ,,A.S.C.S. F.C. LĂPUȘUL Târgu Lăpuș”  și ”A.C.S. Bradul Groșii Țibleșului”, pe stadionul din Târgu Lăpuș de la ora 15:00.

Duminică 14 aprilie îi veți putea vedea la Sala Sporturilor ,,Lascăr Pană” din Baia Mare pentru a asigura ordinea publică la meciul de handbal masculin care se va desfășura între echipele ,,C.S. Minaur Baia Mare” și ,,C.S.M Știința Bacău”, începând cu ora 18:00.

Tot duminică vor fi prezenți și la Moisei, la meciul de fotbal dintre echipele ”C.S. Zorile Moisei” și ”Avântul Bârsana”de la ora 15:00.

Întrucât sfârșitul de săptămână este marcat preponderent de competiții sportive, jandarmii maramureșeni vă recomandă următoarele:

·        respectați indicaţiile jandarmilor şi pe cele ale organizatorilor atât la intrarea în arena sportivă, cât și în zonele adiacente acesteia;

·        manifestați un comportament adecvat în relație cu ceilalți participanți și evitați implicarea în conflicte de orice natură;

·        acordați o atenție deosebită copiilor dacă sunteți însoțiți de aceștia;

·        acordați atenție bunurilor personale și asigurați-vă că le păstrați în siguranță;

În cazul în care sunteți martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, solicitați sprijinul jandarmilor aflați în dispozitiv sau apelați numărul unic de urgenţă 112.


                                                                             Cristian SOMEȘAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu