luni, 15 aprilie 2024

Ofertă - Editura „Armonii Culturale” Adjud

 


Stimați colegi scriitori,

Probabil că aveți în curs de realizare un nou proiect editorial și încă nu ați găsit pe cineva să lectureze și, eventual, să scrie o prezentare a cărții. Dacă doriți un punct de vedere avizat, demn de a fi luat în considerare, care să identifice elementele forte ale scrierii voastre, să o pună în valoare, cu responsabilitate, curaj și imparțialitate, vă stau la dispoziție.
Am peste 50 de volume proprii publicate, din care peste 10 volume de critică și eseistică literară (cronici, recenzii, prefețe, postfețe, note și comentarii critice). Mă pot considera - și spun asta cu toată modestia - un cititor avizat, cu suficientă expertiză în eseistica de prezentare, cu maturitate în abordarea fiecărei scrieri în parte, indiferent de gen.
Îmi rezerv dreptul de a selecta cărțile despre care voi scrie, sunt dispus oricând să ajut, dar întotdeauna voi scrie doar despre ceea ce merită a fi cunoscut și promovat. După apariția cărții, voi trimite spre publicare eseul de prezentare în reviste de înaltă ținută literar-culturală din țară și din străinătate.
Pentru a stabili împreună datele colaborării noastre, puteți să îmi scrieți în privat, oricând, la adresa de email geocosynus@gmail.com sau pe WhatsApp la nr. de telefon: 0741-078.627.
Vă îmbrățișez cu brațe de Lumină!
Gheorghe A Stroia, membru al Academiei Româno-Americane de Arte și Științe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu