duminică, 15 septembrie 2013

Floyd Mayweather a mai demolat un adversar

Pugilistul american l-a învins pe mexicanul Saul Alvarez și a unificat centurile WBA și WBC.
Floyd Mayweather (36 de ani) și-a extins seria de victorii la profesioniști la 45 de meciuri consecutive. Doi dintre cei trei arbitrii ai meciului de la Las Vegas i-au oferit victoria americanului, în timp ce unul a decis că pugiliștii au fost egali.
”Am arătat ce pot. Mi-am ascultat antrenorul. L-am ascultat pe tata (n.r. - Floyd Senior este de asemenea un antrenor de box). Am avut un plan excelent și l-am pus în practică”, a spus Mayweather, după meci.
De cealaltă parte, Saul Alvarez, sportiv extrem de tânăr - 23 de ani - s-a declarat dezamăgit de evoluția sa. ”Nu am știut cum să îl prind. Asta a fost tot”, a precizat mexicanul care nu pierduse până aseară niciunul din cele 43 de meciuri disputate la profesioniști. ”Floyd este un luptător incredibil. Este în primul rând foarte inteligent. Nu am reușit să găsesc o soluție la tactica sa”, a mai spus Alvarez.
Americanul a dominat startul meciului, în timp ce mexicanul a făcut câteva runde bune la mijlocul partidei, nefiind, însă, niciodată aproape să îl pună în pericol pe Mayweather, care își consolidează statutul de cel mai valoros pugilist al momentului în lume.


                                                                                                  S.B.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu