luni, 23 februarie 2015

Ce frumos este fotbalul! O spun toţi giuleştenii!

Rapid Bucureşti a realizat marea surpriza a campionatului şi a câştigat în Ghencea, scor 1-0, în primul mare derby din 2015 al Ligii I, în etapa cu numărul XVIII, stagiunea 2014/2015. Singurul gol a fost marcat de cehul Gecov, în minutul 59.
Prima parte a fost una destul de slaba, cu putine ocazii de gol de ambele parti. Cea mai mare sansa i-a apartinut Stelei, care a reluat in bara prin Paul Papp, care a reluat cu capul din cativa metri. In ultima faza a primei parti, Daniel Niculae a reluat si el cu capul din plin careu, dar mingea s-a dus peste.
Partea secunda a detonat bomba in Ghencea, odata cu golul lui Gecov in minutul 59. Cehul a fost lasat nemarcat de Papp si Filip, care au iesit gresit la offside, a scapat singur cu Cojocaru si nu l-a iertat pe tanarul stelist.
Steaua a insistat pe final si a avut si cateva bune ocazii de a egala. In primul rand inca o bara a campionilor, data de Tanase de aceasta data, dar si doua suturi ale lui Rusescu, in minutele de prelungire.
Unul a fost respins de Buchta in corner, al doilea a mers usor alaturi, in chiar minutul 95, ultimul de prelungire.
Tot in final, Sapunaru a fost eliminat pentru cumul de cartonase, iar Steaua a cerut un penalti la un contact al lui Stanciu, care pare, pe reluari, sa fi fost usor calcat de fundasul rapidist.
O surpriza uriasa asadar in Ghencea, Rapid invinge Steaua la chiar prima etapa a returului. Rapid urca pe 15 cu aceste 3 puncte, avand 14 acumulate in acest sezon.Ziare.com


                                                                 Cristi SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu