marți, 10 februarie 2015

COMUNICAT DE PRESĂ - Invitaţie din partea Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Maramureş, dir. FLAVIA SĂLĂJAN

AGENŢIA NAŢIONALĂ ANTIDROG
                                             CENTRUL DE PREVENIRE, EVALUARE ŞI CONSILIERE
                                                       ANTIDROG AL JUDEŢULUI MARAMUREŞ


                                                                              10 februarie 2015


MESAJUL  MEU  ANTIDROG  –  EDIŢIA  A  XII- A


În cursul  anului şcolar 2003 – 2004 a avut loc prima ediţie a concursului naţional „Mesajul meu antidrog”, având drept scop prevenirea consumului de droguri prin implicarea elevilor în activităţi extraşcolare de petrecere a timpului liber, activităţi cu caracter cultural – artistic sau sportiv, sau care presupun realizarea unor creaţii personale, prin intermediul cărora să se promoveze un mesaj antidrog.

Ajuns la ediţia a XII-a, conceput a se desfăşura sub forma unei competiţii naţionale, acest proiect urmăreşte în acelaşi timp stimularea creativităţii artistice a tinerilor în diferite domenii – literar, creaţie film, fotografie artistică, creaţie pagini web etc., oferind astfel o motivaţie reală pentru a crea, dar şi un spaţiu de exprimare artistică. De asemenea, este vizată şi implicarea în mai mare măsură a copiilor şi tinerilor în activităţi preventive ca alternativă de viaţă sănătoasă la consumul de droguri.
 În acest context, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Maramureş are plăcerea a vă invita în data de 12 februarie 2015, ora 10, la Sala de conferinţe a Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu” Baia Mare, la conferinţa de presă prilejuită de lansarea celei de a XII-a ediţii a Concursului Naţional „Mesajul meu antidrog”.
  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu