luni, 23 februarie 2015

Dietă de slăbire cu hrean. Cum funcţionează corect!

 Pentru a da jos cel puţin 4 kilograme şi a subţia talia în timp foarte scurt, puteţi apela fără grijă la cura de slabire cu hrean.
Cura de slabire cu hrean nu este bazata în totalitate pe hrean, ci presupune un amestec al hreanului cu lamaie şi cu miere de albină.
Pe lângă hrean, mierea şi lămâia, combinate, acţionează foarte puternic asupra ficatului, curăţându-l şi făcându-l să funcţioneze în parametri optimi. Astfel, digestia si tot procesul metabolic sunt imbunatatite, organismul reusind sa elimine grasimile in timp record.
In primul rand, iată cum se prepara amestecul:. e nevoie de 150 de grame de hrean, 3 lămâi şi un borcan de 250 grame de miere de albină.
Hreanul se rade, lamaile se toaca la blender si se amesteca totul, indicat totn intr-un blender, cu 3 linguri de miere. Sucul gros obtinut se depoziteaza la frigider timp de doua ore.
Amestecul obtinut se consuma de doua ori pe zi, dupa ce ati mancat. Aceasta cura de slabire cu hrean se tine 3 saptamani, timp in care veti slabi cel putin 4 kilograme, majoritatea din jurul taliei.
Mai mult decat atat, acest amestec are si alte beneficii asupra organismului uman. Desfunda nasul instantaneu, lupta cu bacteriile instestinului si ajuta foarte mult la digestia si procesarea grasimilor.


                                                                             dr. Iulian COZA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu