sâmbătă, 1 mai 2021

Doar 10 la sută dintre consumatori și-au schimbat furnizorul de energie. Ministru: E o inerție mare, în iunie iar va fi buluc!

 


Doar 10 la sută dintre consumatorii casnici din România au trecut în piața concurențială și și-au schimbat contractele cu furnizorul de energie electrică, în ciuda faptului că de la 1 ianuarie, când s-a liberalizat piața, li s-a oferit un răgaz ce expiră la 30 iunie, tocmai pentru a le da timp ca să-și aleagă un furnizor convenabil, a declarat miercuri seara, la Digi24, ministrul energiei, Virgil Popescu.

Ministrul energiei, Virgil Popescu, a spus că nu are o cifră exactă, dar nu mulți consumatori casnici și-au ales furnizorul de pe piața liberă. „Cred că un procent de 10 la sută, nu mulți. Este o inerție foarte mare a noastră, a românilor, în a trece, în a face așa, o schimbare. Și sunt convins că se va întâmpla – ca să fie iar un buluc, așa, spre sfârșitul lunii iunie, când ne vom trezi și vom dori să trecem mai repede”, a declarat ministrul la Digi24. „Evident că nu mai trebuie să te duci la coadă, poți să trimiți acum și prin e-mail. Dar nu mulți au trecut” la piața liberă, a adăugat Virgil Popescu.

Citește continuarea pe digi24.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu