vineri, 7 mai 2021

O nouă carte semnată Loreta Toader!


A INTRAT ACUM LA TIPAR un nou volum semnat de poeta româncă din Germania, Loreta Toader.

Coperta poartă amprenta lui Florin Dochia, tehnoredactarea este făcută de Solticzki Adalbert, ilustrații Coca Carmen Mihaela, prefața e făcută de prof. drd. Petronela Apopei, postfața de Daniel Marian, referințe critice de Nicolae Dina și Romeo Ioan Rosiianu.

ÎN CURS DE APARIȚIE la Editura ECREATOR sunt cărți de poezie semnate de Grigoraş Ciocan, John Giovanni Bud (două cărți de poezie), Octavia Brad, Florin Dragomir, Mag Katherine, Ica Gaftone și Maria Bacau.

O carte de povești pentru copii e propusă de Dumitru Talvescu, iar alte patru cărți de critică literară vor fi semnate de Nicolae Toma, Dragos Gelu, Petronela Apopei și Nicolae Dina, precum și o carte pe care Rosiianu I. Romeo o va realiza împreună cu poetul parizian Iustinian-George Paiuc.

Prof. univ. dr. Maria Pop și fiica acesteia, dr. farmacist Oana Pop vin cu o carte despre „Divinitate și mitologie în lumea covoarelor vegetale”, iar prof. Mioara Arsene propune un amplu studiu despre „ROLUL INTELIGENȚELOR MULTIPLE ÎN RECEPTAREA PROZEI LUI I. L. CARAGIALE ÎN GIMNAZIU”.

De asemenea, vă puteți înscrie - până-n data de 15 mai 2021 - la antologia „Emoții de vară”, iar apoi va urma o antologie închinată lumii copilăriei.


                                                                                       Ioan Romeo ROŞIIANU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu