marți, 31 iulie 2018

Anunţ Literar - Mariana MOGA


Dragii mei,

Când a apărut antologia „ Clepsidra cu sentimente” ( în luna mai a.c) am anunțat că lansarea acesteia va avea loc în Tabăra prieteniei literare „ De amicitiae” , ediția 2018, tabără pe care o organizez anual. Duminică 29 iulie s-au încheiat lucrările ediției de anul acesta. Sunt fericită și mândră să anunț că antologia a ajuns deja în biblioteci sau asociații din Anglia, Austria, Italia, Republica Moldova, Bruxelles și România, fiind de fapt un proiect de promovare a poeților și prozatorilor contemporani din România.
Pentru toți participanții la antologie ( 46 autori ) am scos la concurs trei locuri gratuite la ediția următoare a taberei, respectiv pentru ediția 2019. Așa că am făcut bilețele cu numele tuturor celor ce au trimis material și s-au extras trei dintre ele.
Cei ce vor beneficia de gratuitate în Tabăra prieteniei literare „ De amicitiae” din 2019 sunt:
Paulina Georgescu - Buzău;
Constanța Tanțy Triță - Piatra Olt;
Ovidiu Vasile - Cluj Napoca
Sincere felicitări câștigătorilor!
Aștept să vă înscrieți pentru următoarea ediție a antologiei. Ea apare anual și are ca premiu trei locuri gratuite în Tabăra prieteniei literare „ De amicitiae” a următorului an. Dar cel mai important este că apariția în antologie ajută autorii să fie cunoscuți și dincolo de granițele României.

Toate materialele trimise sunt studiate de o comisie, iar includerea în antologie este condiționată de valoarea scrierii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu