marți, 31 iulie 2018

Tinerii pesedişti maramureşeni organizează concurs de pescuit la Seini


 Sâmbătă, 4 august 2018, pe balta Lamur din Seini va avea loc un concurs de pescuit dotat cu premii, organizat de Tineretul Social Democrat Maramureș. Potrivit președintelui filialei județene a TSD, Flaviu Bălan, concursul se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, amatori de pescuit, care își vor putea exersa abilitățile în mânuitul undiței la balta din Seini.
”Concursul de pescuit face parte din programul de acțiuni gândit și pregătit de TSD Maramureș pentru tinerii din județ. În ultima perioadă am inițiat mai multe acțiuni umanitare, dar și competiții sportive în unitățile școlare din Maramureș. Acum ne-am gândit la un concurs de pescuit unde sperăm să avem cât mai mulți concurenți. Apreciez în mod special ajutorul nemijlocit pe care seniorii din PSD ni-l oferă și la această acțiune, mulțumind în primul rând președintelui PSD Maramureș, Gabriel Zetea, care girează toată aceste inițiative ale tinerilor social-democrați. Un alt membru PSD Maramureș care a răspuns pozitiv la fiecare solicitare a TSD este primarul orașului Seini, Gabriela Tubure, pe al cărei ajutor contăm mereu. La reușita acestui eveniment și-au adus aportul și parlamentarii de Maramureș, respectiv senatorul Liviu Marian Pop și deputații Călin Matei și Sorin Marius Bota, dar și consilierul județean Liliana Reghina Moga. În numele TSD Maramureș doresc să aduc mulțumirile noastre tuturor pentru implicarea și susținerea acțiunilor pe care le inițiem la nivelul organizației de tineri”, a declarat președintele filialei județene a TSD, Flaviu Bălan.

Șeful tinerilor social-democrați din Maramureș a arătat că pentru concursul de pescuit de sâmbătă se pot face înscrieri până vineri, 3 august, pe pagina de Facebook a TSD Maramureș, unde în mesaj privat se transmite numele, vârsta și un număr de contact al participantului. Ocupanții primelor trei locuri vor fi răsplătiți cu premii, în timp ce pe parcursul întregii zile organizatorii au gândit mai multe surprize pentru toți cei prezenți. MaraMedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu