luni, 31 iulie 2023

Declarații grave ale senatoarea Șosoacă: ”Taxele și impozitele vor crește pentru a hrăni soldații NATO”

 

Diana Șoșoacă, a spus la BZI LIVE că taxele și impozitele sunt mărite pentru a plăti soldații NATO de pe teritoriul țării noastre.

”Preţurile vor fi mărite pentru a hrăni soldaţii NATO. Totul va creşte ca să susţinem armata NATO în România pentru a ne ataca ruşii. E nevoie de război, în război se produc arme și astfel vin banii. Africa e folosită pentru că se fac testări pentru armamentele din lume. Sunt instigate triburile ca să se omoare unele pe altele. Apoi vin marile imperii ale lumii şi iau de acolo toate bogăţiile Africii. Eu nu am bani să-mi hrănesc seniorii României, dar dau bani pentru luptele altora. Este vorba de un interes al marilor puteri. România plăteşte miliarde de euro, bătrânii sunt omorâţi în azile”, a declarat președintele S.O.S. România.

„Avem nevoie de taxe şi impozite mult mai mari. Ce vă spuneam în urmă cu două luni? Taxele şi impozitele locale se vor mări, vor mări TVA. Multe judeţe care au ieşire la mare şi Dunăre nu ar trebui să aibă impozite şi taxe pentru cetăţeni dacă am şti cum să facem politica navală. Noi trăim din împrumuturi, ele trebuie plătite, cu ce, când nu mai producem nimic?”, a comentat președintele S.O.S. România situația economică a țării.

„Credeţi că aici ne jucăm ca-n filme? Mulţumim domnilor Ciolacu, Ciucă, Iohannis, Ludovic Orban, Florin Cîțu. Ne-aţi băgat în război. Le trebuie taxe şi impozite mai mari că trebuie aprovizionați soldaţii care vin, ei fiind plătiți cu 1000 euro pe zi și stau la 4, 5 stele. Soldatul trebuie să stea în cazarmă, dar ei au fiţe şi figuri. Au 2 ore de antrenament, apoi masaj, fete. Fetele de la Caracal erau pentru poftele soldaţilor. Le plac copiii, pedofilii naibii. Nenorocești un copil pentru poftele mizerabile ale unui nenorocit. Nu sunt acceptată de politica românească şi de CNA pentru că spun lucrurile pe faţă”, a mai spus Diana Șoșoacă.

Ea a atras atenția ce riscă românii: dacă ai peste 10.000 lei datorie, conform codului de procedură civilă, poți fi executat silit pe bunurile imobile.

Sursa: BZI LIVE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu