luni, 31 iulie 2023

Revista ,,POEZII PENTRU SUFLETUL MEU" - o revistă de literatură, artă și cultură, Nr. 10 / 2022 dinspre tipar, înspre cititori!


Merită un mare bravo! O muncă laborioasă. Calitate și valoare în articolele sau poeziile incluse. Acest lucru spune multe. Înainte de toate, acest lucru înseamnă responsabilitate și obiectivitate. Onoare și de demnitate în fața tuturor - și a cititorilor și a autorilor.
Semnatari, cunoscuți sau mai puțin cunoscuți, aduc profunzime acestei frumoase reviste. Vorbim deja despre experiență literară dobândită în timp. Vorbim despre scriitori consacrați, care și-au croit drum literar spre sufletul și inima fanilor.
Felicitări, tuturor! Și colectivului de redacție și celor incluși. Personal, aduc mulțumiri pentru aprecierea, susținerea și includerea mea în paginile revistei. Mă onorează și mă obligă! Dar, nu scriu din obligație. Scriu din plăcere. Scriu cu bucurie. Cuprins de emoție. În spatele acestui proiect sunt niște oameni harnici. Trudesc pentru ca sufletele noastre să radieze. Reușesc de fiecare dată. Asta spune multe. Sunteți minunați și frumoși. Mulțumim!
Voi reveni!
Vasile Bele, Chiuzbaia 1 august 2023
- membru U.Z.P.R., Filiala Vâlcea;
- membru L.S.R., Filiala Cluj-Napoca;
- Cenaclul Scriitorilor din Maramureș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu