joi, 18 aprilie 2024

Concursul Internațional DISCOVERY, Ediția a XXXXIII-a 2024

 

Dragi dascăli, 

Immanuel Kant spunea că "omul este singura fiinţă care trebuie educată. Prin educaţie înţelegem anume îngrijirea (hrana, întreţinerea), disciplina şi instrucţia însoţită de cultură." 

Iar dacă părinții se ocupă aproape exclusiv de primele două, pentru cea de-a treia au nevoie, fără doar și poate, de ajutorul dumneavoastră, al celor educați să educe. Iar noi, membrii echipei Discovery, suntem mândri și bucuroși să punem umărul, alături de dumneavoastră, la modelarea micilor omuleți. Și să le oferim nepoților și strănepoților noștri încă nenăscuți cel mai de preț cadou: părinți și bunici capabili să-i îndrume, să-i educe și să-i crească frumos. 

Concursul Internațional Discovery este modul nostru de a aplauda excelența, de a premia eforturile și de a încuraja competiția loială.

 

Vă invităm să citiți toate informațiile de detaliu din oferta coordonatorilor (butonul albastru: Deschide oferta de pachete), descărcând pliantul, iar dacă vă place ce vă pregătim pentru ediția de vară vă lăsăm mai jos datele noastre de contact. 📚✨

 

Telefon: 0735052053

Whatsapp 1: 0722228529

Whatsapp 2: 0765036056

 

Vă așteptăm cu entuziasm la concurs!

Ramona Vasile

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu