luni, 15 aprilie 2024

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova: „Amintiţi-mi, când a condamnat Israelul măcar unul dintre atacurile regimului de la Kiev asupra regiunilor ruse?”

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova, a declarat că nu îşi aminteşte ca Israelul să fi condamnat vreodată atacurile Kievului asupra teritoriului Rusiei. Zaharova a făcut această declaraţie ca răspuns la îndemnul ambasadoarei Israelului în Rusia, Simona Halperin, de a condamna atacul Iranului, informează agenţia de presă TASS, conform Agerpres.

„Simona, amintiţi-mi, când a condamnat Israelul măcar unul dintre atacurile regimului de la Kiev asupra regiunilor ruse? Nu ţineţi minte? Nici eu. În schimb, ţin minte declaraţiile regulate ale unor peroane oficiale israeliene în sprijinul acţiunilor lui (Volodimir) Zelenski”, a scris Zaharova pe canalul său de Telegram.

Zaharova a subliniat în context că din cauza „acţiunilor teroriste ale Kievului, an de an mor locuitori paşnici şi se distruge infrastructura civilă” în Rusia.

Sursa: NapocaNew

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu