joi, 18 aprilie 2024

[Europe Direct Maramures] Ziua Europei 2024


 Stimată Doamnă,

 Stimate Domn,

Fundația CDIMM Maramureș vă invită să participați la evenimentul de Celebrare a Zilei Europei 2024, eveniment care se va desfășura la Centrul de Instruire și Marketing ”Gheorghe Marcaș” al CCI Maramureș, situat la adresa Aleea Expoziției 5, Baia Mare.

Data și ora evenimentului: Joi, 09 MAI 2024, ora 12:00

Manifestarea dedicată Zilei Europei 2024 își propune să reunească autorități publice, studenți, elevi, cadre didactice, reprezentanți ONG, voluntari români și străini, reprezentanți ai instituțiilor culturale, reprezentanți ai rețelei BELC, mass-media, precum şi publicul larg din județul Maramureș, interesați să se implice în viața comunității locale.

Temele pe care le vom pune în dezbatere cu această ocazie sunt:

  • Partea I - ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2024; 
  • Partea a II-a - Simpozion ROBOT4ALL dedicat Anului European al Competențelor.

Pentru partea I Alegerile Europarlamentare 2024 vă invităm să luați parte la o dezbatere pe tema ”Vreau să mă implic – votul meu contează!”. Tinerii sunt încurajați să ne transmită mesaje pe această temă, mesaje pe care le vom transmite Biroului Parlamentului European de la București.

Notă: acest eveniment este un eveniment de informare și nu are caracter politic. Dezbaterea se va axa pe motivele participării la actul electoral în calitate de alegător și nu promovează persoanele sau organizațiile implicate în competiția electorală.

Pentru Partea a II-a Simpozion ROBOT4ALL dedicat Anului European al Competențelor invităm Cluburile de robotică să pregătească materiale pe tema: competențele digitale = o șansă în plus în carieră . Prezentările pot să fie sub formă de Prezentare liberă, Prezentare însoțită de slideshow PowerPoint, Demonstrații practice ale cluburilor de robotică, Materiale video etc.

Am atașat mesajului nostru Invitația de participare la eveniment.

Pentru transmiterea mesajelor și a prezentărilor termenul limită este 08.05.2024, ora 12:00, prin e-mail la europedirect@cdimm.org sau radu@cdimm.orgVă rugăm să ne comunicați și numărul estimat de participanți ai unității Dumneavoastră de învățământ.

Pentru orice alte detalii privind evenimentul vă rugăm să ne contactați prin e-mail la europedirect@cdimm.orgradu@cdimm.org sau la tel. 0262 224870.

Cu stima,
Dr.ing. Radu BIG
Director executiv CDIMM Maramures (CEO)
Coordonator Centrul Europe Direct Maramures

tel: +40 262 224870
fax: +40 262 222409
mobil: +40 744 398063

Web: http://europedirect.cdimm.org/
Facebook: https://www.facebook.com/EuropeDirectMaramures/

Un comentariu:

  1. Succes domnule dr. Big, exemplu de seriozitate, cumpatare si profesionalism in cheltuirea eficienta a banilor! Europeni!

    RăspundețiȘtergere